Imprezakin sitten pilattiin

13 kommenttia

http://www.autoblog.com/photos/2008-subaru-impreza/

Voi voi. Surullinen on automiehen taival näinä päivinä. Monien autoentusiastien odottama Subaru Imprezakin on sitten alkuhehkutuksesta huolimatta pilattu.

Ei se ruma ole, mutta onko se minkään näköinen? Keula on tylsä ja munaton, takapää kuin tila-autosta. MISSÄ ON SUBARUN UUSI ILME, TRIBECASTAKIN TUTTU PERSOONALLINEN KEULA??????? Tiedän, sekin on jo hylätty kun keskiluokkaiset volkswagenihmiset sämpyläkenkineen ja labradorinnoutajineen eivät sitä tajunneet.

Voi vee. Nyt kyllä v-tuttaa. En jaksa. Okei, on muutakin elämää, mutta alkaa vähitellen v-tuttaa tämä autotehtaiden vihamielisyys kaikkea kaunista kohtaan......................

  
 • On tuossa nyt sentään kehitystä nykyiseen malliin verrattuna, joka on ruma. Tämä uusi on vain tylsähkö. Ovat muuten näköjään hakeneet synergiaetuja Toyotan kanssa: ulkopeilien säätimet ovat samat kuin Corollassa. Joka tapauksessa oma uskoni on vahva, että uusi Impreza on todella hyvä auto.

  [kenesis muokkasi tätä viestiä 14.04.2007 klo 22:24]
    
 • mun mielestä ihan hyvännäköinen :open_mouth: jos imprezan kuvien katselu alkaa ahistamaan, voisi olla hyvä lähteä metsään köyden kanssa, ja etsiä tukevaa oksaa :wink:

    
 • Paremman näköinen kun Imprezat keskimäärin viimevuosina...Pakko sanoa, mun mielestä olleet se verran kurjan näkösiä, että jäis kauppaan ihan vaan ulkonäönkin takia! En tarkota että autoa hankkiessani kelaisin mikä ehkä olis se hieno, yks lysti mitä muut ajattelee, mutta omaa silmää ei sais ärsyttää sentään. Ja näin on tapahtunut Imprezan + monenmonenmonen muun kohdalla.

  Mutta monen mieleen ovat näköjään olleet kun liikenteessä näkyy aika paljonkin näitä sinisiä WRC look-a-like pelejä. Sellasia yleensä ostettaneen myös mielekkään ulkonäön takia, ehkä joku 1.5l perhemalli menee kaupaks rumanakin koska ei taida kovinkaan moni kansalainen juuri laskea arvoa ulkonäölle. Vai millä verukkeella joku ajelee jollai SSSangyongpjöngjongilla. Mikä on kyl ihan oikein, hittojako sen ulkonäöllä on väliä jos auton tarkoituksena on saada sillä kakara tarhaan ja maidot himaan. Mutta eilen...-68(luulisin) Charger R/T liikenteessä...Sen on oltava kaunis koska jopa kadulla kävelleiden teinityttöjen #&%£$!* jäi sillä hetkellä noteeraamatta.

    
 • " TRIBECASTAKIN TUTTU PERSOONALLINEN KEULA " Eikös tuohon 3pekkaankin juuri esitelty kasvojensiloitus, jossa särmät hiottiin massaan paremmin hukkuvaksi?

    
 • Ihan tyylikäs nykytyylin mukaan muotoiltu auto. Eipä tainnut STI nuissa kuvissa esiintyä..

    
 • Toi uusi HB on karmean näköinen mutta sedani on ihan OK. On sieltä se STI/WRX tulossa kuten kuvista näkyy http://www.autoblog.com/photos/2008-subaru-impreza/

    
 • No eihän tolle A-simolle mikään kelpaa, kaikki uutuudethan ovat hänen mielestään rumia, tietenkin Daihatsu Materia on hiano :grin:

    
 • Eipä tuo Impot... Imprezza ole koskaan mikään hieno ollut.

    
 • Jos ennen en ollut aivan varma kumpi oli nätimpi, Impreza vai Lancer Evo, niin uusien mallien myötä vaaka kallistuu kyllä selkeästi EVO X suuntaan. =)

  http://wallpapers.conceptcar.ee/mitsubishi/xlancerevo/01-1024.jpg

    
 • Mieltä askarruttaa toi perinteinen skuuppi...kun ovat kuulemma siirtäneet coolerin eteen niin mitäs virkaa silla ilmanottoaukolla enää on?

    
 • mikä automies sä teinipoika oot? ei tavallinen ihminen ole kiinnostunut autojen ulkonäöstä vaan merkistä jolla ajaa.

    
 • Lainaus:
  27.04.2007 klo 22:07 uuwatti kirjoitti
  mikä automies sä teinipoika oot? ei tavallinen ihminen ole kiinnostunut autojen ulkonäöstä vaan merkistä jolla ajaa.


  Niin, ikävä kyllä suomalaiset kulkevat harmittavan usein tuulipuku päällä, ja vielä kävelysauvojen kera. Kaipa täälläkin ruvetaan ymmärtämään estetiikan päälle, kun saavutetaan henkisellä tasolla "vanhat länsimaat".

    
 • Eihän tuolla ulkonäöllä isoa merkitystä ole koska ajaessa ollaan sisällä autossa! :innocent:
  Sen verran pitää olla siistin näköinen ettei naapurit järkyty kun talliin mahtuu vain toinen pirsseistämme! :sunglasses:

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit