Lancia Delta

5 kommenttia

Siinä on hieno auto, mutta saakohan Lancia Delta mk2sen vertaista menestystä...vai käykö niinkuin mk3sella :neutral: . Mitatkin ovat ihan lupaavat C-segmentin hatchbackiksi. Ei paljoa vähemmän kuin "käytännöllisessä" Volvo V50sessä jossa on farmariksi JOPA 417n litran tavaratila! :lol: . Persoonallinen muotoilu miellyttää silmää :smile: . Mitä mieltä olette?

  
 • menikö noi markit sekasin...

    
 • Kävin katselemassa uutta Deltaa Espoon Deltassa ja onhan se totta vie erinomaisen tyylikäs auto vallankin esillä olleessa luunvalkoinen-mattamusta-kuosissa. Sisätilaakin on pituussuunnassa kohtuullisesti, korkeussuuntaa en kommentoi ennen kuin pääsen istumaan kattoluukuttoman mallin.  Ennakkohinnatkaan eivät ole erityisen pahat, vaihteluvälinä 24990 - 29990 EUR (120-heppaisen bensa - 165-heppainen diesel).  Delta saattaa hyvinkin olla Croman seuraaja perheemme ykkösauton roolissa parin vuoden päästä. Tulisipa kerrankin harjoitettua muodikasta downsizingia. Croman voisi pitää hyvänä kakkosena suurempia kuljetustarpeita varten.  Toki Skoda Superb olisi kaikin tavoin järkevämpi ja tilavampi valinta kahden pitkän ja yhden vauhdilla pitenevän jäsenen perheelle, mutta piut paut järkevyydelle, kun autoa valitaan.

    
 • nimim Erkki:

  Sisätilaakin on pituussuunnassa kohtuullisesti, korkeussuuntaa en kommentoi ennen kuin pääsen istumaan kattoluukuttoman mallin.
  Korkeussuuntakin todettu edessä riittäväksi, takana yhtä matalaksi kuin esim. Superbissa.  Käväisin myös koeajolla ja hyvältähän Delta maistui. Hiljainen ainakin 16-tuumaisilla Michelin Energyillä; mukavan pintapehmeä, mutta progressiivinen jousitus ja 1,4 T-Jet kyyditti autoa kivasti. Ohjauksen sähkötehostuksesta ei ole kaunista sanaa, mutta kyllä sen kanssa elää voisi varsinkin kun auto on luonteeltaan vakaa.  Jep jep, automaattivaihteistoa odotellen ja käsirahaa keräillen...

    
 • Tuo automaatin puute rajaa sen heti pois ostoslistalta, ja sinänsä kummallista, kun kyse on kuitenkin siitä ns. yksilöllisestä vaihtoehdosta. Ja muutenkin myönnän, että omaan massiivisia ennakkoluuloja kaikkea kohtaan, mikä tulee italiasta. Thanks but no thanks... :tongue:

    
 • Ammattilainen:

  Tuo automaatin puute rajaa sen heti pois ostoslistalta, ja sinänsä kummallista, kun kyse on kuitenkin siitä ns. yksilöllisestä vaihtoehdosta. Ja muutenkin myönnän, että omaan massiivisia ennakkoluuloja kaikkea kohtaan, mikä tulee italiasta. Thanks but no thanks... :tongue:
  Automaattien puute tuotannon alkuvaiheessa on varsin yleistä eurooppalaisissa autoissa. Deltaan on kyllä tulossa automaatti ainakin 1,8-litraiseen bensaturboon ja robottilaatikko 1,6 l dieseliin. Ottaako Delta-Auto isompaa bensaturboa tuontiohjelmaan ollenkaan on arvoitus ja voihan toki olla, että koko Lancian tuonti loppuu ankeampien aikojen koittaessa, mikä olisi harmi.  Vajaan kolmen vuoden kokemus italialaisesta autosta on hälventänyt viimeisetkin ennakkoluulot ja saanut haluamaan vielä italialaisempaa autoa, jollainen Delta Cromaan verrattuna kiistatta on. Saksalaisten autojen kiinnostavuus on samalla hiipunut merkittävästi. Hassua. Kenties yritän viestiä autovalinnallani mieluummin ennakkoluulottomuutta kuin hakea yleistä hyväksyntää ja mennä massan mukana, mene tiedä. Ainakin lupaan olla kysymättä keskustelupalstoilla muiden mielipidettä autovalintani avuksi.

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit