Kuvat uudesta Accordista

6 kommenttia

http://www.autoblog.com/photos/2009-honda-accord-euro-spec/No, siinä se nyt sitten on, uusi Honda Accord. Mitä pidätte? Omat odotukseni olivat kyllä hieman korkeammalla, onhan väistyvä malli erittäin hyvännäköinen auto, varsinkin farmari.Sääli, että viirumaisista takalampuista on luovuttu. Kromit saisi myös poistaa keulan maskista. Sentään kabiini on hieno, ripaus Civiciä, joka on upea.Toki auto pitää nähdä luonnossa eikä tuo pahalta vaikuta, mutta parempaankin olisi voitu pystyä. Mielenkiintoista nähdä, miten auto sijoittuu aikanaan vertailuissa; väistyvä mallihan on ollut erittäin arvostettu ajajan auto ja esimerkiksi Autocar arvostaa tuon vanhankin Accordin vaikkapa Passatin yläpuolelle.

  
 • Minun mielestä tuo väistyvä farmarimalli oli melko ruma, ruumisarkku tulee mieleen. Tämä uusi taas farmarina tyylikkäämpi, mutta sedan täytyy nähdä luonnossa, ennenkuin osaa sanoa juuta tai jaata.

    
 • Anders-Simo:  No, siinä se nyt sitten on, uusi Honda Accord. Mitä pidätte? Omat odotukseni olivat kyllä hieman korkeammalla, onhan väistyvä malli erittäin hyvännäköinen auto, varsinkin farmari.

  -kyllä tuo minusta ihan hyvältä näyttää, ei mitään häiritsevää.  Mielenkiintoista nähdä, miten auto sijoittuu aikanaan vertailuissa; väistyvä mallihan on ollut erittäin arvostettu ajajan auto ja esimerkiksi Autocar arvostaa tuon vanhankin Accordin vaikkapa Passatin yläpuolelle.


  -Jonkin verran nykyisestä farkusta kokemusta omaavana sanoisin että on tosiaan mainio ajettava, tarkka ja tunnokas. ja koneethan on todella hyviä varsinkin Honda Diesel.    
 • mikkot:

  Minun mielestä tuo väistyvä farmarimalli oli melko ruma, ruumisarkku tulee mieleen. Tämä uusi taas farmarina tyylikkäämpi, mutta sedan täytyy nähdä luonnossa, ennenkuin osaa sanoa juuta tai jaata.
  Nykyinen farmari on minustakin ruma, sedan sentään parempi. Ajokokemusta 2,4 l sedanista ja parasta on hienosti kiihtyvä ja kierrosherkkä moottori, tosin vääntöä saisi olla enemmän alakierroksilla, mutta muuten hyvä kone. Ajettavuus ihan ok eli noin edellisen mallin Mazda6 tasoa, kuten äänieristyskin, joka on se eniten parannusta kaipaava. Toivottavasti ovat sitä parantaneet. Bensamoottorit paranee ainakin jonkin verran kulutuksen suhteen ja 2,4 l moottoriin tulee 200 hv. Farmarin ulkonäkö näyttää parantuneen, mutta sedan ei ole muuttunut oikein miksikään eli aika varovaista muutosta. Sisätiloissa on tapahtunut kehitystä laadukkaampaan suuntaan.

  http://www.vtec.net/news/news-item?news_item_id=740462

    
 • Jostain sattui aikoinaan silmiini kuvia, ja juttu että uusi Accord olisi ollut huomattavasti rohkeammin muotoiltu. No, eihän tuossakaan mitään vikaa ole, mutta tässäkin odotin vähän ronskimpaa muotoilua.  Edellisen mallin ajaminen tapahtui myös 2.4 mallilla. Farmarilla ja voin sanoa että kehnohkolla kestopäälystetiellä melu oli karmea. Olisiko farmarissa ollut ääntä vieläkin enempi kuin sedanissa. Melu oli lisäksi korkeaa, todella väsyttävää ja se tuli renkaista. Muuten auto oli mieleeni, mutta tuon korkean melun takia koko autosta jäi huono kuva.

    
 • Hienommalta näyttää kuin nykyinen. Kerrankin muotoilu on onnistunut nappiin!

    
 • A-utoilija:

  Ajettavuus ihan ok eli noin edellisen mallin Mazda6 tasoa, kuten äänieristyskin, joka on se eniten parannusta kaipaava. Toivottavasti ovat sitä parantaneet.
  Äänieristys oli/on vanhan Accordin heikoin ominaisuus, jota hieman saa parannettua oikeilla rengasvalinnoilla. Mazda kuutoseen verrattuna arvostaisin Accordin jopa piirua paremmaksi ajettavaksi, ehkä olen jäävi sitä sanomaan, kun Mazdasta ei ole yhtä paljon kokemusta.

  uusi farkku näyttää nykyistä mallia paremmalta, sedan ei niinkään, etenkin kun nykyinen special edition helmiäisvalkoisena on harvinaisen menevän näköinen perheautoksi.

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit