Uusi auto vai onko?

6 kommenttia

Ostin uuden Fiat GrandePunto Sportyn ja kysyin liikkeestä, onko mahdollista saada autoa suoraan varastosta ilman maahantuontihuollon toimenpiteitä. Ei kuulemme onnistu.Autoa sitten haettaessa havaitsin, että maalipinta on kauttaaltaan naarmuinen (suojavaha myllytetty pois likaisella sienellä ). Lisäksi konepeltiä oli korjausmaalailtu ja autossa näkyi parissa kohtaa myllytyssienen pyöreä jälki. Ei auttanut muu kuin ottaa kyseinen auto vastaan, koska haimme sen 250km:n päästä välttääksemme luovutuspesussa ja rekkakuljetuksessa aiheutuvat vauriot.Delta-Auton maahantuonnin ja huollon mielestä on aivan normaalia, että uusi auto on naarmuinen. Miksi autoon laitetaan vahapinta suojaamaan maalia, jos se tuhotaan vaha poistettaessa? Tähän ei em. liikkeessä osattu vastata.Kuka teistä haluaisi ostaa naarmuisen mustan Brera Q4:n ja maksaa siitä uuden auton hinnan 69 590eur? Onko kellään kokemusta tai oikeusjuttua vastaavasta tilanteesta?

  
 • Harmi juttu! :cry:

  Asian vierestä, mutta kerron kuitenkin! :weary:

  Meilläpäin yksi "saksalaisia laatuautoja" myyvä liike seisottaa varastoalueellaan kesät-talvet (kait keskimäärin vuoden seisoo?) autoja jotka sitten myydään "uutena"! :tongue:

  Kait haluaa "nopean toimituksen"? :xmas:

  Kuka "tervejärkinen" ostaa uutena auton joka on seisonut talven lumihangessa? :innocent:

    
 • Fiat Grande Punto Sporty? Sitä saa minkä tilaa. Iso, sporttinen, Punto?

    
 • Tuota:

  Fiat Grande Punto Sporty? Sitä saa minkä tilaa. Iso, sporttinen, Punto?
  ???????

    
 • Itse en hyväksyisi tuota vaikka ajaisin puolet pidemmän matkan päästä noutamaan autoa. Toivottavasti otit kuvia vioista kun hait auton jotta voit vaatia hyvitystä, muuten autoliike voi vaan sanoa, että olet itse aiheuttanut ne ja haettaessa ei ollut mitään vikaa.  Jos liike ei itse suostu hyvittämään mitään, niin kuluttujasuojaviranomaisiin yhteyttä vaan reilusti. Tuote ei ole uusi, jos kerta maalipintaa on naarmutettu ja korjailtu. Hinnasta pitäisi heti tippua uuden maalikerroksen verran pois vähintään tai sitten auton maalaus takuun piikkiin. Vaikka kyseessä ei olekkaan laadukas merkki alunperinkään, pitäisi sen kuitenkin uuden veroisena säilyä vähintään vuoden tai pari.  Tietysti voit tehdä perinteiset suomalaiset temput eli itkeä vain asiasta muille ja voivotella, että olipas huono tuuri että kävi näin, mutta sitten et tee asialle mitään, heti häviten auton arvossa reilusti..

    
 • Nipa_:

  Vaikka kyseessä ei olekkaan laadukas merkki alunperinkään
  :flower: :grin:

    
 • petos:

  Nipa_:
  Vaikka kyseessä ei olekkaan laadukas merkki alunperinkään
  :flower: :grin:
  No, mielummin kurvailisin uudenkarhealla Fiat 500:sella kuin vaikkapa Justylla tai Aygolla.    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit