Volvoa on palkittu maailmalla

8 kommenttia

Autoteollisuuden tutkimus- ja konsulttiyritys AutoPacific on valinnut mallivuoden 2008 Ideal Vehicle Award -palkinnon saajat. Volvolle palkinto osui peräti kolmelle mallille eli C70, C30 ja S40

http://www.autopacific.com/index/news-app/story.4146/pagenum.2Ward's AutoWorld -lehti on myöntänyt Volvon C30-mallille vuoden 2008 muotoilupalkinnon "Best Brand Reflection".

http://wardsauto.com/reports/2008/interiors/winners/c30_uniquely_volvo/index.htmlVenäläiset autonomistajat äänestivät Volvo XC90 vuoden SUV-autoksi. Volvo XC70 puolestaan äänestettiin Venäjällä vuoden autoksi 2008.Thaimaassa on myös äänestetty vuoden auto -tittelistä. Volvo S80 palkittiin luokan "kehittynein teknologia" voittajaksi poikkeuksellisten turvallisuutta lisäävien innovaatioiden ansiosta. Paras luksus-SUV oli puolestaan Volvo XC90.Volvon City Safety -järjestelmä voitti Britanniassa Fleet World honours1 -palkinnon "Teknologia"-kategoriassa. City safety kuuluu uuden Volvo XC60:n vakiovarusteisiin. "Kuljetus"-luokan voiton vei V70- ja XC70-mallien tavaratilan kiinnitysmekanismi, jossa on tavaratilan lattiassa alumiinikiskot, joihin on asennettu neljä liukukoukkua tavaroiden kiinnitystä varten. Kun koukut eivät ole käytössä, ne taittuvat kiskoihin.Mitä näillä palkinnoilla tai äänestyksillä sitten on virkaa. Tietysti paljonkin, kaikki automerkithän haluaa saada himoitut "Thaimaan ja Venäjän vuoden auto" -tittelit. :sleepy:

  
 • A-utoilija:

  Autoteollisuuden tutkimus- ja konsulttiyritys AutoPacific on valinnut mallivuoden 2008 Ideal Vehicle Award -palkinnon saajat. Volvolle palkinto osui peräti kolmelle mallille eli C70, C30 ja S40
  http://www.autopacific.com/index/news-app/story.4146/pagenum.2

  Ward's AutoWorld -lehti on myöntänyt Volvon C30-mallille vuoden 2008 muotoilupalkinnon "Best Brand Reflection".
  http://wardsauto.com/reports/2008/interiors/winners/c30_uniquely_volvo/index.html

  Venäläiset autonomistajat äänestivät Volvo XC90 vuoden SUV-autoksi. Volvo XC70 puolestaan äänestettiin Venäjällä vuoden autoksi 2008.

  Thaimaassa on myös äänestetty vuoden auto -tittelistä. Volvo S80 palkittiin luokan "kehittynein teknologia" voittajaksi poikkeuksellisten turvallisuutta lisäävien innovaatioiden ansiosta. Paras luksus-SUV oli puolestaan Volvo XC90.

  Volvon City Safety -järjestelmä voitti Britanniassa Fleet World honours1 -palkinnon "Teknologia"-kategoriassa. City safety kuuluu uuden Volvo XC60:n vakiovarusteisiin. "Kuljetus"-luokan voiton vei V70- ja XC70-mallien tavaratilan kiinnitysmekanismi, jossa on tavaratilan lattiassa alumiinikiskot, joihin on asennettu neljä liukukoukkua tavaroiden kiinnitystä varten. Kun koukut eivät ole käytössä, ne taittuvat kiskoihin.

  Mitä näillä palkinnoilla tai äänestyksillä sitten on virkaa. Tietysti paljonkin, kaikki automerkithän haluaa saada himoitut "Thaimaan ja Venäjän vuoden auto" -tittelit. :sleepy:
  niin...

    
 • Peri Arvo:

  niin...
  Kyseessä lienee vinoilu Andertzille näistä voittaja-linkityksistä.

    
 • tämäkin jymyjuttu ansaitsi näköjään oikein oman ketjun :sleepy:  palsta ja sanahan on vapaa :tongue:

    
 • petos:

  tämäkin jymyjuttu ansaitsi näköjään oikein oman ketjun :sleepy:

  palsta ja sanahan on vapaa :tongue:
  Ihan mielenkiinnosta vaan kyselen, että miten tämä ketju on jotenkin vähäpätöisempi ja ei ansaitse omaa ketjua, kun sitä verrataan aiempiin "jymyjuttu" keskusteluketjuihin Volvosta:  - "Ruotsalaiset tyytymättömiä SAABiin ja VOLVOon"

  - "VOLVO jättää pyrkimisen premium-luokkaan"

  - "VOLVO MYYDÄÄN KIINAAN ?"

  - "MYÖS UUSI VOLVO V70 JUMBO AMS:n TESTEISSÄ !!!"

  - "UUSI VOLVO S80 JUMBO AMS:n TESTISSÄ !!!"

  - jne...  :sleepy:

    
 • Seuraava muotoilupalkinnon arvoinen Volvo taitaa olla tässä:

  http://www.automotorsport.se/bigpix/2007/Volvo_S60_front_stor.jpg  Jos uusi S60 muistuttaa oikeasti tuota kuvaa, niin sanonpa vaan, että on Volvo palkannut ainakin hyvät muotoilijat. Tuohan on oikeasti tosi tyylikäs, vaikka makuja onkin tietysti monenlaisia.

    
 • Kirjoituksista paistaa läpi,edelleeen sama "kade"mikä on minun automerkki sen täytyy olla paras.Mutta kun testataan huomataan,että Saksalaiset/Ruotsalaiset osaa tehdä autoja ja muutamat aasian-maat koittaa "apinoida"näitä "tietoja"muka uutus-malli nyt,joka oli "ajatsitten"esitelty euroopassa.Esimerkki uusi iso Avensis,leveys alle 180 cm,kun Volvo mainostaa "pikkuvolvo"S40,eikä mainosta että auto on yli 180 cm,leveä ja uraisilla talviteillä ei tarvi mainita kumpi hakee tietä.Itse olen sen nähnyt kun ajellaan Lappiin uraisilla teillä,arvaatko mikä auto siellä letkaa vetää?

    
 • Olisiko sen Volvokuskin käyttämä tilannenopeus uraisella talvitiellä parempi kuin Avensiksella ajavan?

    
 • Volvohan tekee hyviä traktoreita ja kuormureita, siis kulkevat hyvin myös Suomen teillä kesät/talvet? :xmas:

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit