Perheauto maavaralla ja nelivedolla

37 kommenttia
2»
 • Noniin, auton vaihto yllättäin kesti odotettua kauemmin työ/muista kiireistä johtuen. Q5 meni melkein tilaukseen sen jälkeen XC60...Grand Cherokee kiinnosti hetken, mutta........parhaiten tuntui saavan rahalle vastinetta kun ostin 2006 mallisen kivasti varustellun Touaregin:wink: Kivasti on tilaa ja muutkin kriteerit kohdallaan.  Olihan Audissa ja Volvossa ajotuntuma hieman dynaamisempi, mutta fiiliksessä ja ulkonäössä Touareg on enemmän omaan makuun.

    
 • Metallimusta,kromivanteilla ja tummilla laseilla?

  Maastovälityksen ohjeita mukaillen?

    
 • http://www.toyota.fi/cars/new_cars/land_cruiser/index.aspx  Toyota Land Cruiser.  Toyota ei aiheuta kateutta toisin kuin Volvo. Ominaisuudet riittävät varmasti. Pääsee salaa ajamaan luxus-autolla eikä kukaan arvaa. Vain 67000 euroa.

    
 • LC KDSS (hydr. jousitus)sai kehuja eilen Startissa telkkarissa. Minusta ihmeellinen kommentti Discovery 4:stä että pompottaa tyhjänä, vaikka siinä pitäisi olla ilmajouset?

  Ainakin teräsjousitetut maasturit on tyhjänä ajettuina vähän kuin pakettiautot, jousethan on nimenomaan tehty kantamaan noin 800kg ja ylikin kuormia. Ei kai se ole ihme että auto tuntuu tyhjänä kovalta? (Maasturit, PickUpit, pakut, hyötyautot jne..)  LC Mustana ihan uskottavan näköinen, kromiosia lisää nokalle ja kylkiin niin pahemmalta (=äijää, munaa..) vaan näyttää!

  :sunglasses:

    
 • jokaka:

  Metallimusta,kromivanteilla ja tummilla laseilla?
  Maastovälityksen ohjeita mukaillen?
  Ei kromia, väri on sininen ja tummilla laseilla. Mikään ei olut kriteeri. Vakiovanteista ja reilusta kumipinnasta olen iloinen. En pidä bling-bling lookista tai suurista vanteista muutenkaan tämäntyyppisessä autossa.

    
 • Maastovälitys:

  LC Mustana ihan uskottavan näköinen, kromiosia lisää nokalle ja kylkiin niin pahemmalta (=äijää, munaa..) vaan näyttää!
  :sunglasses:
  Makuasia, mutta minusta nuo kromiosat eivät ole mitenkään äijämäisiä. Päinvastoin.

    
 • Venäläisillähän noita kromikuorrutettuja maastureita lähinnä näkee ainakin täällä päin. Onko se nyt sitten hienoa lienee ihan makuasia...

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit