Millaisen telkkarin omistat?

19 kommenttia

Tässä tylsyyttä lopetellakseni kysyisin mikä tv teillä on? Meillä on käytössä joku vanha paska philipsi noin vuodelta 2000. :weary:

  
 • Onnittelut! Meillä oli kaksi pihlipsiä (28" 16:9 kuvaputki )joidenka kestoikä oli vain reilu pari vuotta, korjauksen kustannusarvio oli sama kuin uushankintahinta.  Sen jälkeen hd-ready Sharp 37" (erillisellä digiboksilla ) joka on nyt kakkostelevisiona Pleikka 2 kanssa. Ykkösenä on nettiin kytketty 46" Sony Fullhd Pleikka 3:n kanssa.  Auto on hyvä, mutta se ei ole kallis. Mieluummin siis satsaamme kotiin (kuten blu-ray-elokuvien katseluun ) ja muuhun elämään kuin vain yhteen ainoaan, eli autolla ajelemiseen. Se raha minkä laittaa erinomaiseen televisioon katoaa autossa n. 1 vuodessa pelkästään arvonalenemaan.

    
 • Meillä oli 90-luvun lopulla hankittu suorakuvaputkinen Philips, hajosi juuri kesäloman aikaan. Laite sammui itsestään aina hiukan lämmettyään. Hommasin aikani liikkeissä kierreltyäni ja kuvanlaatua verratessani uuden 40" LCD Full HD 3D Samsungin. Etenkin HD-lähetyksiä katsottaessa ero vanhaan on huimaava. 3D-ominaisuutta ei ole vielä käytetty, muuten kuin vaihtamalla 2D kuva 3D-muotoon. Seuraavaksi pitäisi hankkia 3 D bluray-soitin ja elokuvia. 3D-laseja tuli muuten kaupantekijäisinä kuudet, joten kolmet lasit ajattelin laittaa myyntiin.

    
 • Sonyn 28 tuumainen flatscreen trinitron kuvaputkitöllö ja LG:n 30" LCD, jossa kiitettävän paljon kuolleita pikseleitä kun keskeltä kuvaa menee paksu musta juova. Kiinni tietokoneessa ja 4 Teraa tallennustilaa :smile:  Autokuume on pahasti koholla ja kuten tiedämme siihen on vain yksi lääke, joten telkkarihankinnat ovat toissijaisia.

    
 • Taitaa olla viime vuonna ostettu Samppa, 40 tuumaa ja muistaakseni 200 hz, lcd, 3d-ominaisuudella (todella hyödylinen..... :wink: ) ihan jees.....

    
 • Sonyn 700-sarjan 46 tuumanen leditöllö. Hyvä kuva, suosittelen.

    
 • Joku 46" Samsungin 3d leditelkkari. En sen enempää tai tarkempaa mallia tuosta tiedä, kun en ole asiaan suuremmin paneutunut. Ihan kelpo vehkeeltä tuntuu kuitenkin.

    
 • Se sonyn sikakallis design televisio 60 tuumasena. Hyvä kuva kyllä, mutta toi hinta... että pitääkin olla tyhmä ja turhamainen! Ostin siis sen pelkästään sen tyylikkään metallisen jalustan takia...

    
 • Löytyy Philipsin 32" kuvaputki n. vuodelta 2000 ja juuri eläkkeelle jäänyt 29" Sony vuodelta 95-97. Sonyn tilalle tuli Samungin UE40D8005. Toistaiseski Samsung on tuntunut järkevältä ostokselta, mutta tuo 32" Philipsi oli pahin pettymys omien televisioiden historiassa.

    
 • Edellinen oli Sonyn putki-tv, nykyinen Sony Bravia, silloin nelisen vuotta sitten oli kallis ja hieno, nyt varmaan kukaan ei enää huolis... Mutta tosi hyviä kumpikin. Tänään sitten tuli mökille hankittu LG 42K450N,oli eka edullinen tv-ostos. Saatiin se paikalleen, muttei keritty kauheasti katella, onko tietoo, millanen maineeltaan? Kuva ei ollu ehkä ihan Sonyn tasoo, mutta oisko se 42 tuumaakin oma juttunsa? Hinta vaan houkutteli hankkimaan.

    
 • Vanhempi ja isompi (paljon kalliimpi) on 46" ja malli: LE 46 A558 vuosimallia 8/2008 ja uudempi "makuuhuonetelkkari" on 40" tunnuksella: LE 40 C575 vuosimallia 4/2011. Tarkat mallitunnukset löytyy tarroista. Sampat on siis 5-sarjan FullHD-perusmalleja, kun antennitaloudessa en koske maksu/satelliitti/HD kanaviin, ostan osan elokuvista BluRayna, joita katsotaan Pleikkari III:lla, ja kuvanlaatu on ok. Vain Sony on toinen merkki jota voin suositella!

    
 • Mikä malli uudeksi teatteri tv:ksi? Olen juurikin hankkimassa uutta isoa telkkaria, vaihtoehtoina ovat: Sharp lc-70 le 836e, Samsung es 8005 65 (tulossa) sekä Panan 65 vt-50 plasma (tulossa). Mitä mieltä olette? Etenkin Sharp olisi kerrankin kunnon kokoinen värkki, mutta nuo specsit eivät juurikaan kerro

  kuvan laadusta yms.. Katselu etäisyys on 5,5 metriä, nykyinen

  telkku 60" Pioneerin plasma. Jään mielenkiinnolla odottamaan

  kommentteja ja vinkkejä.

    
 • Olohuoneessa 1,5 vuotta vanha Samsung 46" 6-sarjan LED-TV. Makkarissa reilu kolme vuotta vanha LG 32" LCD.

    
 • Sharpilta tulossa 80 tuuman televisio, on ainakin iso. Luin tämän Gigantin esitteestä.

    
 • Telkkuna joku 13"(?) Philipsin vanha matkamalli jossa vhs integroituna ruudun alapuolelle. Telkusta ei juuri tule muuta kuin vanhoja elokuvia tai sarjoja ja nekin vähän sarjat jotka kiinnostaa nähdä onkin jo nähty ennestään.

    
 • Päätöllönä Samsungin oisko ollut 8000 -sarja 46", vuosimallia 2010, aputöllöinä Samsungin 40" led työhuoneessa vm. 2011, entisessä työhuoneessa, nykyisessä pojun huoneessa Samsungin 20" tai 24" tai jotain sinnepäin lcd ruudulla, takkahuoneessa n. 2005 mallinen 32" Philips lcd (lähinnä tyttären Wii / dvd käytöss&#228:wink:. Signaali tulee kaapelia pitkin.

    
 • Miten, onko kellään ylipäätään kokemusta Sharpista. Ainakin

  tekevät nuo isommat mallit Japanissa. Tiedä sitten onko merkitystä.

    
 • Tollanen 23" HD samsung lcd töllö. Ei oikein ollu muita kriteereitä, kuin että on alle 350€, koko musta ja 2 hdmi porttia, kuulokeliitäntä, eikä saannut olla plasma  Koko ajan saa isompaa telkkaa halvemmalla, moni asia ei ole hintojen puolesta halventunnut niin paljon kuin televisiot, vaikka tekniikka kehittyy koko ajan. voisi levitä muillekkin aloille :tongue:

    
 • Onko tuo batracer joku referer-linkki, kun sitä pitää kylvää ihan joka kommenttiin? Pahoitteluni offtopicista

    
 • No se on 32" Panasonic.  Koneen takana runsaasti liittimiä mm. ennen tietokoneessa käytetty suunnikkaan muotoinen liitin, ymmärrän että kyse on juuri PC:n kytkentää varten siis sisään.  Kysymys: Tuleeko ko. pistokkeesta myös ulos signaalia? Haluaisin kytkeä vanhan PC:n näytön samaan liittimeen?

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit