Rengaspaine

3 kommenttia

Rengaspineet on tärkeä asia, mutta kun käy kolmella ei asemalla saa kolme eri tulosta. Kaljanmyynti on asemille tärkeämpää kuin kunnossa olevat mittarit.

  

 • Tuon takia ostin auton konttiin painemittarilla varustetun jalkapumpun. Vaikka tulos ehkä absoluuttisesti heittääkin suuntaan tai toiseen, niin ainakin kaikkiin renkaisiin saa saman paineen aikaiseksi, eikä tarvitse kierrellä leikkimässä noiden rikkinäisten romujen kanssa.

    
 • Huonokuntoisiahan ne ovat olleet vuosikaudet. Ongelma piilee ilmeisesti siinä, että ne eivät tuota mitään eivätkä ihmiset valitse taukopaikkaansa toimivien painemittarien perusteella. Vähän sama homma se on noiden lasienpesuvehkeiden kanssakin.  Kuulin yhdeltä huoltoaseman henkilökuntaan kuuluvalta, että jotkut idiootit ovat varastaneet niitä pieniä pistoolilla varustettuja paineilmapulloja, kun pyysin häntä avaamaan lukollisen tilan missä niitä säilytettiin.  Itse olisin valmis jonkin euron tai pari maksamaankin, jos saisin käyttää kalibroitua mittaria.

    
 • No voi sitä autonomistaja ottaa vähän omaakin vastuuta, eikä vaan valittaa huoltoasemista, jotka kuitenkin tarjoavat ilmaiseksi paineilmaa renkaan täyttöä varten. Minä päädyin sijoittamaan huikeat 8 euroa Auto Gaugen ihan perinteiseen analogiseen rengaspainemittariin kun digitaalisista oli aina patteri loppu kun niitä olis tarvittu. Kulkee mukavasti kuskinoven lokerossa ja on aina valmiina palvelukseen. Rengaspaineethan pitäisi käsittäkseni aina mitata kylmistä renkaista ja tällä se hoituu jo kotipihassa.  http://kauppa.motonet.fi/web/guest/etusivu#productid=49-2190

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit