Civic valittu Vuoden Autoksi!

5 kommenttia

http://motortrend.com/features/news/112_news051112_car_of_the_year/

Vuoden 2006 autoksi on valittu Honda Civic - sen kaikki neljä eri versiota. Erityisesti kiiteltiin ajettavuutta, innovatiivista teknologiaa ja rohkeaa muotoilua.

Muut kilpailun osanottajat olivat:

Audi A3, BMW 3 Series, Buick Lucerne, Cadillac DTS, Chevrolet Cobalt, Chevrolet HHR, Chevrolet Impala, Dodge Charger, Ford Fusion, Hyundai Accent, Hyundai Azera, Hyundai Sonata, Infiniti M35/M45, Kia Rio, Lexus GS, Lexus IS, Lincoln Zephyr, Mazda 5, Mazda MX-5, Mercedes-Benz CLS, Mercedes-Benz R-Class, Mercury Milan, Mitsubishi Eclipse GT, Pontiac Solstice, Toyota Avalon, Volkswagen Jetta ja Volkswagen Passat.

USA:ssa näköjään uskalletaan kehua muitakin kuin oman mantereen autoja. Euroopassa näin ei ole. Täällä on jostain syystä niin huono itsetunto autotoimittajilla, että väkisinkin joka vuosi äänestetään mikä tahansa Etelän rimpula tai pörisevä kauppakassi vuoden autoksi - kunhan vain on eurooppalainen... :)

Erityisen puolueellisia ovat saksalaiset ja suomalaiset autolehdet: näiden mukaan ainoat omistamisen arvoiset autot tulevat Germaaniasta. Eipä autoja tunteva juuri anna painoarvoa näiden maiden lehdistölle, on kuin kuuntelisi Politbyroon kehuja omalle itselleen samalla kun pieni lakeija ( Suomi ) säestään nöyränä ja huomionkipeänä vieressä.... :smile: Rähmällään ollaan taas.....

  
 • jenkkilässä ei olla puolueellisia , yhtän tyhjän kanssa tuo trendin voittaja sama kuin tuulilasin toimittajat valitsisivat omansa...

  http://motortrend.com/oftheyear/car/cotywinners/

    
 • Anders-simon muisti on kovin lyhyt: Tuulilasin vuoden auto 2003 oli Mazda6! :sunglasses:

    
 • Jenkit ovat myös valinneet 10 parasta moottoria. Nissanin V6 on listalla 12:sta vuotta peräkkäin.

  http://wardsauto.com/ar/auto_wards_names_best/index.htm

    
 • Eikös Toyota Priuskin ole ollut vuoden auto??
  (ainakin jonkun mielestä) :-)

    
 • Vuoden auto? Ja vuoden päästä moni asia uusiksi! Olen hieman pettynyt Civicin turhiin muotoilukikkoihin. Ensinnäkin sivulinja takaa on kuin Ford Ka'sta eli erittäin luisu perä ei tarjoa juuri minkäänlaista päätilaa takapenkillä. Takasivuikkuna on mitättömän pieni. Muovinen, kiiltävä takaspoileri on kammottava.Maskin kiiltävämuovinen virnistys ei ole kaunis katsella ensimmäisen talven jälkeen, kun muovi on hiekkapuhallettu Suomen valtateillä. Ja vielä lopuksi: mustat, muoviset lokasuojan kaaret ovat tuulahdus 80-luvulta ja ovat todella rumat. Ensimmäinen vahaus pilaa ne lopullisesti,kun niitä kunnolla tuhritaan väärillä aineilla. Ihmettelen tuotetta ja sen lehdistön ylistämää rohkeaa muotoilua?!

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit