Uusi Skoda Superb

7 kommenttia

Mitäs arvon raati on näin kuvien ja ennakkotietojen perusteella mieltä tuosta kyseisestä menopelistä? Itseäni kiinnostaa pirusti, jos pystyy tarjoamaan jotain Audin tasoista halvemmalla hintalapulla. Koneet ainakin viittaavat siihen, että kyseessä on edellismallia hienompi peli.http://www.tuulilasi.fi/valokeila/?subarea=uutiset&article=1472833.0 TDI vaikuttaa erityisen mielenkiintoiselta. Mistäköhän löytäisi enemmän tietoa tai vaikkapa kuvia sisustasta?

  
 • Kiinnostavalta vaikuttaa, Skoda näyttää taas tuovan oman lisänsä isojen autojen luokkaan. Tällä kertaa suurin erikoisuus taitaa olla mahdollisuus avata myös takalasi luukun mukana. 3.0TDI ja uusi 7-pykäläinen DSG kävisi kyllä allekirjoittaneelle.

    
 • simppa:

  Mitäs arvon raati on näin kuvien ja ennakkotietojen perusteella mieltä tuosta kyseisestä menopelistä? Itseäni kiinnostaa pirusti, jos pystyy tarjoamaan jotain Audin tasoista halvemmalla hintalapulla. Koneet ainakin viittaavat siihen, että kyseessä on edellismallia hienompi peli.

  http://www.tuulilasi.fi/valokeila/?subarea=uutiset&article=147283

  3.0 TDI vaikuttaa erityisen mielenkiintoiselta. Mistäköhän löytäisi enemmän tietoa tai vaikkapa kuvia sisustasta?
  Tuolta löytyy kuvia. Kielestä valitettavasti itse en paljon ymmärrä, mutta hienoja kuvia tuolla on.

  http://www.km77.com/00/bmw/3/gra/101.asp  Tuo sisäkuva on varsin tyylikäs, täytyy ihan kehua. Tosin sellainen yksityiskohta kuin ruma Skodan logo ratin yläosassa pilaa aika paljon. Se pitäisi melkein irrottaa ratista ensimmäisenä, kun on noin hölmössä paikassa ja näkyvästi kohollaan, muutoin ei juuri valittamista ole.

  http://www.km77.com/00/skoda/superb/gra/100.asp  Tuosta ulkokuvasta takaapäin en oikein pidä.

  http://www.km77.com/00/skoda/superb/gra/006.asp

  Jotenkin on venytetyn Octavian tuntua sivuprofiilissa liikaa.

  http://www.km77.com/00/skoda/superb/gra/008.asp

  Parhaimmillaan tästä kulmasta, tulee vähän jopa Bemu mieleen.

  http://www.km77.com/00/skoda/superb/gra/007.asp

    
 • Nyt on tullut mukaan vähän erikoisempaa muotoilua, kun verrataan nykyiseen malliin, joka mielestäni sekin on tyylikäs ja asiallinen peli.

    
 • Auto kasvaa, mutta akseliväli lyhenee? Outoa kehitystä ja hirveät etu- ja takaylitykset. Muuten hyvän näköinen.

    
 • A-utoilija:  Itseasiassa Superb on venytetyllä Octavian pohjalevyllä. Tosin eihän se juuri mitään tarkoita. Nyt kun noita kuvia tarkemmin katselin, niin ei kyllä istu silmään kaikista kulmista. Toivotaan, että luonnossa miellyttää enemmän.  Tuo neliveto taitaa olla jatkuva Haldexin XWD?

    
 • Näyttää aika hyvältä ainakin sisältä. Milloin viimeksi on uudessa autossa ollut noin selkeä mutta silti tyylikäs sisusta? Tuo kosketusnäyttö ei ole ihan niin modernin korkealla kuin muissa uusissa, mutta ehkä se ei ole niin paha asia toiminnallisesti mutta oikein hyvä asia ulkonäöllisesti. Ei mitään uutta tai ihmeellistä mutta ihan siisti. Näyttää muuten varsinkin kojelaudan yläosa edellisen A6:n näköiseltä.  A-utoilija: jos se ratti häiritsee (olen samaa mieltä sen silmiinpistävyydest&#228:wink: niin senhän voi varmaan vaihtaa Audin rattiin:  http://www.km77.com/00/audi/a4/gra/100.asp  :tongue:

  Ulkoa taas keula on ihan ok, muhkea, mutta perä on todella outo, mitäänsanomataon ja halvan oloinen. Sivuprofiili ja varsinkin C-pilari on tehty muistuttamaan Bentleyä.

    
 • Uusi Superb näyttää ihan hyvältä,paitsi takaapäin auto on todella kummallinen...ihankuin joku takavuosien Rellu tai Dacia tai jotain..aivan kuin perä ois otettu jostain puolta halvemmasta mallista... :confused:

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit