Uusi Golf Variant

2 kommenttia

Uuden Golf Variantin ennakkomyynti Saksassa on alkanut.

http://www.tekniikanmaailma.fi/uutiset/volkswagen-golf-variant-uuteen-muottiin

Ei muodot ainakaan minua miellytä. Mitä mieltä te olette?Miksiköhän uusi VW Polo ei ole vieläkään Suomen volkkarin www-sivuilla? Ei ole edes uutisissa. Saksan volkkarin sivuilla on ollut jo varmaan lähes 2 kuukautta.

  
  • Eipä tuo Golf ulkonäöllisesti paljon vanhasta eroa. Tasapainoinen ja siksi ihan ok, muttei mikään poikkeuksellisen upea. Farkkujen parhaimmistoa kaikesta huolimatta. Toivottavasti melutaso on saatu kuriin.    VW:n linja iskutilavuuden alentamisessa jatkuu. Uusi 1,6 litrainen diesel on kiinnostava kone. Yhdistetty kulutus noin 4,3 - 4,5 l/100 km. Maanteillä mennään varmaan jo alle 4 l/100 km. Saa nähdä, millaiset käyttöominaisuudet koneessa on. Pieniä dieseleitä ei useinkaan ole kehuttu joustaviksi koneiksi.

      
  • Esim. Hyundain/Kian 1,6-litraista dieseliä on kehuttu monesti joustavaksi ja miellyttäväksi käyttömoottoriksi. Myös Fiatin 1,3-litraista on kehuttu, tuota on Fiatin lisäksi mm. Alfan MiTossa ja Opel Corsassa. VAGin yhteispaineruiskutuksella varustettu 1,6-litrainen voi ihan hyvä käyttömoottori olla.

      
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit