Alfa tullut järkiinsä

6 kommenttia

Kuiva kausi etuvetoautojen parissa loppuu :wave:http://www.automerkit.fi/uutiset-trendit/uutiset/artikkelit/alfa-romeo-takaisin-takavetoisiin.html?SC=1Kiva lukea välillä hyviäkin uutisia autonvalmistajien tulevaisuuden linjauksista. En muista että täällä olisi asiasta keskusteltu.

  
 • Jos nuo on hyviä uutisia sitten? Kieltämättä toivoisi, että kunnon takavetoiset Alfat saisivat jatkoa, sillä kauniimpia autoja tuskin on kuin ovat 50 luvun lopun ja 60 luvun Alfat! Teksissä mainittu kaipaus V6-moottoriin ihmetyttää, sillä koskaan ei kunnon Alfa ole ollut sillä koneella!

    
 • Nasse:

  Jos nuo on hyviä uutisia sitten? Kieltämättä toivoisi, että kunnon takavetoiset Alfat saisivat jatkoa, sillä kauniimpia autoja tuskin on kuin ovat 50 luvun lopun ja 60 luvun Alfat!


  Mitenkäs se etu- tai takavetoisuus liittyy 60-luvun vaihteen muotoiluun?

    
 • Nasse:

  Teksissä mainittu kaipaus V6-moottoriin ihmetyttää, sillä koskaan ei kunnon Alfa ole ollut sillä koneella!
  mitä?? tota konetta ei kyllä varmaan tulla enää näkemään. Uusi V6 on joku chrysler pohjainen tai Fiat groupin uusi V6.  166 korvaavasta mallista on huhuttu pitkään ja hartaasti että se olisi takavetoinen, mutta sopiva alusta on puuttunut, välillä huhuttiin Jaguarin alustasta ja nyt sitten Chryslerin jostain platformeista. Pientä huhua on myös ollut uudesta pienestä takaveto spiderista. Kuitenkaan en usko että pariin vuoteen mitään ilmestyy....

    
 • Mitenkäs se etu- tai takavetoisuus liittyy 60-luvun vaihteen muotoiluun?  Tartteeko ko. asia em. pilkun nussimista! Alfat olivat hirnoja autoja aikanaan! Valitettavasti suurin osa kaikista Suomeen tuoduista Alfoista päätyi romutukseen asiaa ymmärtämättömien tahojen vaikutuksesta. -70 luvun alkupuolrlls Alfoja oli paljon liikenteessä, mutta hävisivät nopeasti.

    
 • onko asiasta jotain faktaa? jos myyntimäärät oli 70 luvun alkupuolella

  1970 55

  1971 49

  1972 153

  1973 209

  1974 124

  1975 169  ei niitä hirveästi ole voinut liikenteessä näkyä, samoin tuntuu että ne säilyvät harrastajilla melko pitkään ennen romutusta

    
 • Harrastelijoilla säilyy, meilläkin oli yksi, mutta ei intoa harrasteluun, tosin oli uudempi kuin 70-lukunen! :flower:

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit