Vw Scirocco

10 kommenttia

Tuossa selailin erästä autolehteä ja huomasin kuvan autosta ja olin heti kiinnostunut. Lisätietoa etsiessä huomasin, että konevaihtoehdotkin kuulostaa kiinnostavalta..

http://fi.worldcarfans.com/9080304.002/volkswagen-scirocco-esiteltiinAika yllättävän hieno volkkari, kun on tottunut heidän tekevän vain yhden muotin autoja, kuten passat/jetta ja golf/polo ovat olleet jo useamman vuoden. Tosin tämä on vähän yhdistelmä molempien noiden lookkia.Näitä varmaan tullaan näkemään rakenneltuina liikenteessä nuorison parissa jossain vaiheessa. Vai tulisiko tälle käymään samanlailla kuin Corradolle kävi?

  
 • Pitäisikö sanoa, että ihan tyylikäs Volkswageniksi. Tuo piilotettu B-pilari on jännä yksityiskohta ja muutenkin ihan vauhdikkaasti muotoiltu. Moottorit voisi olla tuollaiselle autolle tehokkaampiakin. Ei varmasti ole kovin käytännöllinen Golfin rinnalla, mutta hyvä että muunkinlaisia autoja tehdään kuin niitä pelkän käytännöllisyyden sanelemia.  VW lienee vihdoin ymmärtänyt, mikä sen mallistossa on vialla eli liika varovaisuus ja perinteissä pitäytyminen ja suosiolla jättäytyminen harmaaksi "kansanautoksi" premium-Audin varjoon. Passat cc oli ilmeisesti ensimmäinen rohkea askel muutokseen ja tämä on sitten seuraava. Itse olen aina harmitellut, kun VW:t on ominaisuuksiltaan luokkansa "testivoittaja" ainesta ja muotoilun takia niitä ei ole voinut omaan makuuni tähän asti oikein harkita.

    
 • Piristävä ja hyvännäköinen uutuus VW:ltä. Siellä on oivallettu, että tänäpäivänä nuorilla (poika) miehillä voi olla paljonkin rahaa käytettäväksi. Siihen tuo iskee tarkasti ja täsmällisesti. Vähän niinkuin nuorten miesten TT. Positiivisessa mielessä. Hämmentävä moottoripolitiikka tuntuu olevan VW:llä. Noita TSI:tä ja TFSI:tä on yhdellä ja kahdella ahtimella sekä useina eri tehoversioina. Toisissa on enemmän tehoa pienemmällä kulutuksella ja toisissa päinvastoin. Mutta samapa se.  Eli lyhykäisesti: tykkään Sciroccosta ja VW:n rohkeammasta muotoilusta. Toivottavasti tuota levitetään muuhunkin mallistoon. Sisustuksessa ois voinut silti vieläkin rohkeamman linjan ottaa.

    
 • Kyllä on kivannäköinen volkkari. Jos olisi vielä yhtä kiva ajaa kuin TT, niin olisi aika vakuuttava paketti.

    
 • Mielestäni on hyvä että Volski on heittäytynyt rajuksi, toivottavasti tyyli pysyy ja näkyy tulevissa malleilla. Sciroccosta tuskin tulee kuitenkaan Audi Coupéta kummempaa menestystä tulevaisuudessa. Volkkari kaipaa mielestäni Sciroccon tyyppistä naamaa henkilöautomalleissa.

    
 • Taidan olla ainoa, joka ei näe tuossa mitään erityistä. Minusta auto on vähän tuunattu Golf. Jousitusta pudotettu, alle laitettu ylikokoiset vanteet ja biltemasta haettu tarvikevalot, joilla haetaan ilkeää näköä keulaan.  Linkissä ollut video oikein kruunasi koko homman teinien päiväunista.

    
 • Nipa_:

  Vai tulisiko tälle käymään samanlailla kuin Corradolle kävi?
  Miten Corradolle kävi?

    
 • Herbert:

  Taidan olla ainoa, joka ei näe tuossa mitään erityistä. Minusta auto on vähän tuunattu Golf. Jousitusta pudotettu, alle laitettu ylikokoiset vanteet ja biltemasta haettu tarvikevalot, joilla haetaan ilkeää näköä keulaan.

  Linkissä ollut video oikein kruunasi koko homman teinien päiväunista.
  Se, että se on Golfin alustalla ei tarkoita, että se olisi Golf. Lehdet ovat lähes poikkeuksetta kehuneet tuon Sciroccon ajettavuutta mainioksi:  http://www.evo.co.uk/carreviews/evocarreviews/223680/volkswagen_scirocco.html  http://www.autoexpress.co.uk/carreviews/firstdrives/224034/volkswagen_scirocco.html  Mielestäni varteenotettava vaihtoehto Audi TT:tä harkitseville.

    
 • simppa:  Se, että se on Golfin alustalla ei tarkoita, että se olisi Golf. Lehdet ovat lähes poikkeuksetta kehuneet tuon Sciroccon ajettavuutta mainioksi:
  Voi se hyvä ajettava olla, en minä sitä epäile. Eikös Volkkarit yleensä aika hyviä siinä suhteessa ole ollut.  Ulkonäön (kuvien) perusteella syntynyttä vaikutelmaa tuossa ylempänä vain arvioin. Epäonnistuneesti tuunatun Golfin näköinen se siis minusta on.

    
 • Herbert:

  Linkissä ollut video oikein kruunasi koko homman teinien päiväunista.
  Onhan tuo ulkoisesti ärhäkän näköinen....  Homma jotenkin kuivahtaa kun katsoo keskikonsolin "metalliosiota", voiko enää taviksempaa olla? Voisi olla vaikka Hyundai i30:stä, tai Kia Ceed'istä.  Mutta haitanneeko tuo, kyllä tuolla yleislookilla jonkun naisen kaataisi? :tongue:

    
 • Ei voi muuta sanoa. Toivottavasti VW pitää tyylistä kiinni. PS Golfiin tulee samantyyppinen keula :smirk:

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit