Ranskiksia vai nauriita?

8 kommenttia

Tässä on vähän taulukkoa ja tilastoa niille, jotka luulevat että parhaat ranskikset saa nakkikioskilta!Ajat muuttuvat tai kuten mainoslauseessa on sanottu; "on muutoksen aika"

Alla olevan linkin takaa löytyy laadun kehitystä Renaultin osalta, esim. uusi Megane III (tuli myyntiin loppuvuodesta 2008) on nyt kokoluokkansa kestävimpien joukossa, kun taas Toyota Nauriksella on alamäki edessä. Myöskään "kuningasmerkki" Klongswagen Golf ei laadullaan vakuuta, kuten eivät sen sisarmallitkaan (Seat Leonit/Toledot).http://www1.adac.de/Auto_Motorrad/pannenstatistik_maengelforum/Pannenstatistik_2009/Untere_Mittelklasse/Untere_Mittelklasse.asp?ComponentID=288976&SourcePageID=288970...ja ihan sama koskee myös III sukupolven Clioa ja Lagunaa, kunhan saadaan tilastoja näkyviin. Jotenkin näiden kaivaminen on työlästä…Citroen on ranskalaisten vihaajien toinen lempimerkki, mutta ainoa tällä hetkellä joka osaa valmistaa kestävän keskikokoisen tila-auton (toki Renoo Scenic III on vähintään yhtä kestävä, kunhan se tulee tilastoihin). Toyota loistaa jälleen!http://www1.adac.de/Auto_Motorrad/pannenstatistik_maengelforum/Pannenstatistik_2009/Kleine_Vans/Kleine_Vans.asp?ComponentID=288973&SourcePageID=288970  
 • Voi mahdoton. Sääliksi nyt käy nauriilla ja klogswagenilla ajavia.

    
 • Kaski- vai peltonauriita?

  ---

  Muuten kauan kesti, ennenkuin ymmärsin miksi dieseliä pitää aina pitää käynnissä olipa talvi tai kesä. :sunglasses:  Ihan luonnollinen syy: ei saa pysäytettyä

  http://www.vibilagare.se/zino.aspx?articleID=15772

    
 • Ei kai tuota Golfin/Boran suoritusta kovin huonona voi pitää? Se kun näyttäisi olevan kolmen premium-merkin jälkeen paras tuolla listalla. Kannattaa katsoa Autobildin kestotesti ennen kuin kovin alkaa hehkuttamaan Relluja. Moottorin osalta kuvat ovat aika karua katsottavaa. Kannessa halkeamia, nokka-akseleissa vakavaa kulumaa ja alakerran liukulaakerit vaihtokunnossa. Kaikki tämä 100 000 kilometrin jälkeen. Pikkuvikoja on ollut aika vähän, mutta moottori on pian valmis vaihdettavaksi.

  http://www.renault-laguna.ch/dl/auto-bild_12-02-2010.pdf

  Jännä kun tuokin kelpaa renaultin mainokseksi.

    
 • No joo kestävä tila-auto? 78tkm 1.6 vm 2005 scenic:  tuulilasi rikki ja halkesi itsetään talviyönä, pihatie aina öljyssä en tiedä mistä tulee mutta ko.rellusta kuitenkin, jarrulevyt ja etusatulat,pyörän laakerit eteen (okei vain toinen oli rikki toinen oli varotoimi),sisusta aivan sekunda joka toinen muoviosa rikki tai ei toimi niinkuin pitäisi, vaihteen siirrossa ongelmaa auto kuullostaa kuin olisi sorsa parvi alla, sytytyspuolia repulinen ja aina syksyllä hinurilla korjuuseen kun sateet alkaa, keskus lukon "oma elämä" hauskaa kuunnella kun napit räpyttää varmaan 50hz taajudella auki-kiinni toki tahti hidastuu kun virta vähenee ja eihän tuo "avaimeton" käyttökään aina viaton ole ollut.

    
 • Niin onneksi ei oma autoni tuo, huh huh!

    
 • Ajelen vakituiseen Corillalla ja lomilla pitäisi pian ajella reilu viikko Golfilla, mitenkä minun nyt käy? Yhyyy!  :xmas:

    
 • Katsotaan tilastoja sitten, kun auto on kymmenen vuoden iässä. Saattaa olla hankalaa saada tilastoteknisesti riittävän monta ranskalaista katsastukseen, että niiden luotettavuudesta votaisiin sanoa juuri mitään.

    
 • Nauris on muinainen "vitamiinipommi" ennen pottujen "pakkosyöttöä", siis terveellinen nauris on aina rapeita ranskiksia parempi! :tongue:

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit