Mazda 6

4 kommenttia

Todella hyvän oloinen 1.8 Dynamic 5MT 4d :smile: :smile:

  
 • Miten maahantuoja/jälleenmyyjä suhtautuu ruostekorjauksiin Mazdalla? Pitääkö olla merkkiliikkeestä huoltokirja leimoja täynnä vai joustetaanko tuossa asiassa? Olisi tuossa pihalla yksi 2006 Mazda3, joka alkaa olla helmoista jo aika ruosteessa mutta mitään merkkiliikkeen leimoja ei ole parilta viimeiseltä vuodelta.

    
 • Kukkaset tuskin vielä kiinnostaa maahantuojaa, koska takuu koskee puhkiruostumista. Takuuehdoissakin on rajauksia, kuten ulkopuolisen vaurion aiheuttama ruoste (kiveniskemät), kemikaalin aiheuttama korroosia (suola) jne.  Huolto-ohjelmaan kuuluu korin tarkastus. Minusta nykyään ei enää huoltoa vaadita tehtäväksi merkkiliikkeessä (joku eu-pykälä kieltää kytköksen). Oleellista on kai se, miten korin tarkastus on tehty ja dokumentoitu.

    
 • Mä haluisin tämmöisen Mazda kuutosen.

    
 • kuutonen:

  ddr5:
  Miten maahantuoja/jälleenmyyjä suhtautuu ruostekorjauksiin Mazdalla? Pitääkö olla merkkiliikkeestä huoltokirja leimoja täynnä vai joustetaanko tuossa asiassa? Olisi tuossa pihalla yksi 2006 Mazda3, joka alkaa olla helmoista jo aika ruosteessa mutta mitään merkkiliikkeen leimoja ei ole parilta viimeiseltä vuodelta.


  On tietokoneella


  Ahaa. No huoltokirjaa on sitten mahdollisen käytetyn ostajan aika hankala tarkistaa. Jos siis joku on käyttänyt autoaan merkkiliikkeessä. Aika huono systeemi. Kai se auto on sentään edes Japanissa valmistettu? Onhan siinä jotakin hyvää on oltava.

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit