Merkkien merkki 2011

5 kommenttia

http://www.tuulilasi.fi/artikkelit/lexus-merkkien-merkki-vuonna-2011Lexus jälleen ylivoimainen.Kärki:Lexus 908

Porsche 876

Toyota 831

BMW 805

Subaru 801Ja pohjalla:Renault 737

Peugeot 733

Chrysler 727

Fiat 696

Chevrolet 694

  
 • Ja kohta joku kääntää tuonkin, että ranskalaiset ovat ylivoimaisia :lol:    
 • Lexuksen tai Porschen tai BMW:n tai muun kalliin laatuauton ostajalle tietäisi kasvojen menetystä, jos hän tunnustaisi olevansa tyytymätön autoonsa. Toyotan ostajat taas - he taitavat olla automerkkiinsä urautuneita taviksia, jotka ovat kaikkeen tyytyväisiä. Lienevätkö he muuta automerkkiä kokeilleetkaan. Ruoste kuuluu asiaan - on Toyotan omistajan iskulause.  Jälkimmäisen ryhmän (Peugeot, Fiat etc.) autolijat taas ovat individualisteja, jotka uskaltavat olla tyyytymättömiä valintoihinsa ja kokeilla välillä jotain uutta ja erilaista.    
 • Pakko puuttua tuohon Tojotan ruostumiseen, tässä tutkimuksessa oli kyse uudehkoista, max 6 vuotiaista autoista ja ainakin jo E120 korimallin Corollassa ruostesuojaus on ensiluokkaista. Vanhat Tojot erikseen ja tietenkin muunmerkkiset japsit kuten surullisen kuuluisa Mazda murenee käsiin.

    
 • SO2001:

  Lexuksen tai Porschen tai BMW:n tai muun kalliin laatuauton ostajalle tietäisi kasvojen menetystä, jos hän tunnustaisi olevansa tyytymätön autoonsa. Toyotan ostajat taas - he taitavat olla automerkkiinsä urautuneita taviksia, jotka ovat kaikkeen tyytyväisiä. Lienevätkö he muuta automerkkiä kokeilleetkaan. Ruoste kuuluu asiaan - on Toyotan omistajan iskulause.

  Jälkimmäisen ryhmän (Peugeot, Fiat etc.) autolijat taas ovat individualisteja, jotka uskaltavat olla tyyytymättömiä valintoihinsa ja kokeilla välillä jotain uutta ja erilaista.
  Hoh hoijaa...

    
 • Toyota Carina E:ssä on sinkkikori vm.92 - ja nykyisin alkaa jo hiukan ruostuneita näkyä liikenteessä mutta jos markkinoita seuraa, niin kyllä tuon ikäsillä on keskimäärin sellaiset 400-500tkm jo ajeltukin. Ei siis paha ruosteelle. Myös 100-sarjan Corolla vm.92- on varsin hyvin kestänyt ruostetta. Huonoin malli "viime vuosilta" oli vm.87-92 välillä, joka sekään ei kantavista rakenteista hurjan huono ollut. Tämän edeltäjä oli parempi, koska ne suojattiin maahantuojan toimesta Suomessa.

  70-luvulla pikku-Corolla oli paksua peltiä, mutta ns. iso-Corolla lienee kaikista huonoin malli kun öljykriisin jälkeen pelti oli ohutta japskeissa. Mutta jos oikeasti ruostuvaa Toyotaa haetaan, niin mennään 70-luvulle tai esim. 80-luvun alun Camryyn.  Toisaalta 70-luvun ranskikset ja 80-luvun sakut oli kyllä ihan yhtä rapeita keskimäärin. Myös japskien välillä tosin on suuria eroja. 80-luvulla Mazda oli hyvä, kun taas Subaru, Nissan ja Honda heikkoja. Uudemmista vain Mazdalla ja Nissanilla on ollut ongelmia korin kanssa. Mazda lienee ainut tässä asiassa taantunut japanilainen merkki - johtuikohan sekin samassa asiassa taantuneesta Fordista?

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit