uusi audi a5

66 kommenttia
13»
 • simppa:

  Lähinnä minä ostajia ihmettelnkin, että mitä ihmettä X6 tarjoaa enemmän kuin nelivetoinen 5-sarjalainen taikka sitten X5, että siitä kannattaa törkeä hinta maksaa. Vastaavalla suorituskyvyllä varustettu nelivetoinen 5-sarjalainen on paljon halvempi auto ja sellaisella kehtaisin ajaakin. X6:lla en.
  Olipa 5-sarjalainen teknisesti kuinka paljon parempi tai halvempi, niin se ei erotu massasta läheskään samaan malliin kuin X6. Jos ajaa massaan sekoittuvalla autolla, niin silloin on iso mahdollisuus, että joku luulee kuskia persaukiseksi. Turhakkeita ja jatkeita on hyödytöndä arvioida tekniseltä pohjalta.

    
 • Riccardo:

  Eihän maasturiluokassa ole kuin 3 autoa jotka on seksikkäitä. BMW X6, Infiniti FX ja Lexus RX.

  Halvemmassa hintaluokassa ainoastaan Toyota RAV4. Hinta/näyttävyys/nykyaikaisuus-suhteeltaan ylivoimainen.
  onko nämä muka jotain maastureita? kaiken lisäksi karmean näköisiä.

    
 • Ihan mielenkiinnosta... Mitkä ovat muka näyttävämmin muotoiltuja maasturiluokan autoja?  Dacia? Kia? Renault? Mersu G?  Noh, kauneus on katsojan silmässä.

    
 • vaikka Range  onko nämä muka jonkun mielestä kauniita? ihan hirveitä kippoja, toinen näyttää väsähtäneeltä lenkkitossulta ja toinen samaa luokkaa kuin SsangYongin luomukset, X6nen taas näyttää korotetulta coupe autolta  http://www.photosot.com/wp-content/uploads/2011/05/infiniti-fx35-5.jpg

  http://www.topspeedphoto.com/wp-content/uploads/2011/02/lexus-rx-350.jpg

    
 • Miten olisi Range Rover Evoque tai Mini Countryman?

    
 • Keskustelu karannut otsikosta jo ajat sitten. Palataanpa takaisin sen verran, että onko kellään mitään tietoa A5 facelift -mallin tulosta Suomeen?

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit