Tavaratilavertailua

5 kommenttia

Olen hankkimassa tilavaa, uutta perheautoa. Esitteitä lukemalla ei oikein tahdo saada selvyyttä, missä on suurin tavaratila. Lapsiperhe (koiralla varustettu) tarvitsee nimenomaan sitä tilaa, joka on käytettävissä kun penkit ovat ylhäällä, normaaliasennossa. Enemmän tarvetta on pituudelle ja leveydelle, kuin korkeudelle.



Hintaluokka alle 35 000.



Omalla harkintalistalla on seuraavat farkut:



Ford Mondeo

Hyundai I40

Peugeot 508

Citroen C5



Löytyykö lisävaihtoehtoja?

Tilavertailua kehiin!



  
  • Conley:

    Esitteitä lukemalla ei oikein tahdo saada selvyyttä, missä on suurin tavaratila.Löytyykö lisävaihtoehtoja? Tilavertailua kehiin!




    Onnea hankintaan!



    Hämmästyttää kuitenkin että miten kuvittelet, että tänne kirjoitetut kommentoinnit olisivat jotenkin parempia, tai selvempiä kuin esitteiden lukeminen, joissa on sentään cm:it suoraan? Täällä ei saa lukea kuin viisasteluja alkaen siitä onko merkki oikea, vai väärä.



    Minä unohtaisin tämän palstan ja menisin sitten ihan eri liikkeisiin katsomaan vuoron perään näitä:

    Ford Mondeo

    Hyundai I40

    Peugeot 508

    Citroen C5



    Siinä on lisäksi se etu, että liikkeissä saattaa olla sellaisia malleja vaihdokkeina, joita ei sinulle tullut mieleenkään. Sitten voit mennä vaikka ko. merkkikauppaankin tarkistamaan tarjonnan, jos merkki poikkesi noista neljästä.



    Sen verran vinkkaan, että älä unohda tila-autoja kuitenkaan. Ennakkoluulo ei ole tiedonväärti niidenkään suhteen...

      
  • Käy katsomassa tavaratilojen kokoa vaikkapa >> täältä <<

      
  • Arvaanko oikein, että koira tarkoittaa farmaria?



    Niiden vertailussa kannattaa käydä mittaamassa, koska farkun normilukemaa vääristää mittaustapa ikkunoiden tasalle. Klassinen vaakasuoralla vyötärölinjalla oleva malli isoine takaikkunoineen saattaa näyttää pienemmältä kuin "moderni" kiilamainen muotoilu pienine takaikkunoineen. Ja erot ovat oikeasti merkittäviä.



    Toinen asia, joka vaikuttaa farkun tavaratilan käytännöllisyyteen on takaluukun kallistus. Todellinen korkea tavaratilahan on takapenkin selkänojan ja takaluukun saranoiden välinen matka, joka on joissan elämäntapafarkuissa todella lyhyt.



    Jos I40 on listalla, miksi ihmeessä Avensis ei ole?

      
  • Tavaratiloja katsastaessa kannattaa myös selvittää tehtaan ratkaisu ja hinta väliverkoksi/kalteriksi, jos sellaista tarvitset. Tarviketuotteitakin on saatavilla, mutta niiden käytettävyys ja tavaratilan tuhlaus voivat olla huonommalla tasolla.

      
  • Penteleksen listasta en löytänyt Skoda Suberbia fakkuna. Tehdas ilmoittaa tilavuudeksi 633 litraa. Hinnat alkaen alta 30 000 €, joten 35 000 € on ihan mahdollisuuksien rajoissa loppusummana kaupanteossa.

      
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit