BMW 4

10 kommenttia

Siinä on uusi BMW 4 sarja. Tyylikäs peli, vaikka ei ihan niin härskin näköinen kuin jokin aika sitten nähty konsepti. Tämä tullee Suomeen loppuvuodesta. Toivottavasti itseäni kiinnostava GranCoupe nähdään ensi vuonna.http://www.autocar.co.uk/car-news/frankfurt-motor-show/bmw-4-series-unveiled

  
 • Hieno auto kyllä! Kyseessähän on ns. 3-sarjan coupe? Eikö niin? Miksi ovat muuttaneet nimen?

    
 • Nuori autoilija:

  Kyseessähän on ns. 3-sarjan coupe? Eikö niin? Miksi ovat muuttaneet nimen?
  1-sarjan coupe 2, 3-sarjan coupe 4, 5-sarjan coupe 6  Ja gc:t samalla tavalla.

    
 • Pitäis jaksaa verrata kuvista tarkemmin, mutta äkkiä katsoen tulee mieleen että yllättävän vähän on muuttunut E92:een verrattuna. Varsinkin kattolinja näyttää aika samanlaiselta. Omissa silmissä E92 ei näytä vielä mitenkään vanhalta, saa sitten nähdä kun tätä katselee kuvista pidempään.

    
 • 235+255:

  Pitäis jaksaa verrata kuvista tarkemmin, mutta äkkiä katsoen tulee mieleen että yllättävän vähän on muuttunut E92:een verrattuna. Varsinkin kattolinja näyttää aika samanlaiselta. Omissa silmissä E92 ei näytä vielä mitenkään vanhalta, saa sitten nähdä kun tätä katselee kuvista pidempään.
  Mitä sitä hienoksi havaittua mallia lähtee isosti muuttamaan? Komea se on edelleen tuo BMW E92 3-sarjan Coupé vaikka sitä vertaa uuteen 4-sarjaan. Hieman jalostettu ja onhan tuossa paljon yksityiskohtia jotka ovat muuttuneet omaan silmään edukseen. Tuttua BMW:tä, taas yksi malli joka saa päät kääntymään positiivisessa mielessä. :sunglasses:

    
 • Olen kyllä hieman samaa mieltä. Olisi voinut enemmänkin muuttua. Onhan auto ihan tyylikäs, mutta olisi sitä voinut hieman rohkeamminkin muotoilla, etenkin kun kyse on coupesta, jonka potentiaaliset ostajat eivät ole niitä konservatiivisia vanhuksia. Esimerkiksi perää ja takavaloja olisi voinut muotoilla siten, että auto erottuisi selkeämmin 3-sarjasta.  Toisaalta täytyy muistaa, että coupe on nykyistä coupea selvästi leveämpi ja hieman matalampikin, joten mittasuhteet ovat varmasti kohdallaan. Näin ollen auto saattaa myös näyttää luonnossa jopa paremmalta kuin kuvissa.

    
 • Ajattelija2013:

  Olen kyllä hieman samaa mieltä. Olisi voinut enemmänkin muuttua. Onhan auto ihan tyylikäs, mutta olisi sitä voinut hieman rohkeamminkin muotoilla, etenkin kun kyse on coupesta, jonka potentiaaliset ostajat eivät ole niitä konservatiivisia vanhuksia. Esimerkiksi perää ja takavaloja olisi voinut muotoilla siten, että auto erottuisi selkeämmin 3-sarjasta.

  Toisaalta täytyy muistaa, että coupe on nykyistä coupea selvästi leveämpi ja hieman matalampikin, joten mittasuhteet ovat varmasti kohdallaan. Näin ollen auto saattaa myös näyttää luonnossa jopa paremmalta kuin kuvissa.
  Pitää muistaa, että tuo 4-sarja on 3-sarjan Coupé edelleen ja kaksiovisuus sen erottaa 3-sarjasta eikös? Leveämpi, pidempi ja matalampi siinä sitä eroa riittävästi ja pitää muistaa eriomainen ajettavuus painojakauma 50/50.

    
 • Ajattelija2013:

  Toisaalta täytyy muistaa, että coupe on nykyistä coupea selvästi leveämpi ja hieman matalampikin, joten mittasuhteet ovat varmasti kohdallaan. Näin ollen auto saattaa myös näyttää luonnossa jopa paremmalta kuin kuvissa.


  Juuri samaa ajattelin. Tässä videolla näyttää kyllä paikoin oikein hyvältä, paremmalta kuin noissa kuvissa mitä julkaisivat: http://www.bmw.tv/web/player/index.html?id=27720&fullscreen=true&type=glaspane&spaceID=12&resolution=HIGH&volume=45  Esim. näissä kuvissa jousitus on paljon korkeammalla kuin videossa, mikä heti vaikuttaa: http://www.f30post.com/forums/showthread.php?t=853357  4-sarjan julkaisukuvien vanteet tuo heti mieleen Hyundai Genesis Coupén:  image

    
 • tracktest:

  Onneksi BMW:n tapaan on mistä valita.

  http://www.netcarshow.com/bmw/2014-4-series_coupe/800x600/wallpaper_80.htm


  Tuolla olikin M-paketilla varustetusta pari kuvaa. Onkohan jossain enemmän?

    
 • 235+255:

  Tuolla olikin M-paketilla varustetusta pari kuvaa. Onkohan jossain enemmän?
  Hyvä kysymys, mutta ei ole tähän antaa mieluisaa vastausta. Ei tietoa näin äkkiseltään. :sunglasses:

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit