WV Golf VII

273 kommenttia
14567810»
 • Ryne:

  No minkäs minä niille mahdan, vai olisko ne vaan paskoja merkkiin katsomatta? Hyvä, että sinulle on sitten sattuneet ne toimivat volkkarit (kannattaa sun muuten lotota).

  Viimeisimmästä Passatista meni ainakin nämä: se hieno virtalukko, eturoiskeläpät poikki, suuttimia, vauhtipyörä ravisti. Niin ja auto oli 3,5 vuotta vanha ja n.150tkm ajettu. Kaikki yhtä suutinta lukuunottamatta omaan piikkiin.
  En muuten ole ikinä omistanut Volkkaria. Mutta kyllä niitä tutuilla on ollut, eikä ongelmia. Korjaan muuten hieman edellistä väitettäni, erään tutun Opel hajosi kerran.  Väkisin tulee mieleen, että tarinasi jatkuvasti hajoavista autoista on samanlaista tuubaa kuin muutkin juttusi.

    
 • Tuttuja on kuitenkin aika paljon, varmaan 1000-1500 joista serkkuja jo pelkästään 152kpl. Jos niillä nyt 10-15% on autot hajoilleet niin jäähän ne mieleen paremmin kuin toimineet autot.

    
 • Ryne:

  Tuttuja on kuitenkin aika paljon, varmaan 1000-1500 joista serkkuja jo pelkästään 152kpl. Jos niillä nyt 10-15% on autot hajoilleet niin jäähän ne mieleen paremmin kuin toimineet autot.
  Tuntuuhan niitä tuttuja joiden autoista tiedät kaiken sitten riittävän.    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit