Subaru Legacy 2015

5 kommenttia

http://www.autoblog.com/2014/02/04/2015-subaru-legacy-leaked-chicago/Sisältä mielestäni aiempaa laadukkaampi ilme. Minua kiinnostaa enemmän Outback, joten ulkonäköön en ota kantaa. Toivottavasti saa keulalleen 2,0T (250hv) koneen, joka on Foresterissa.

  
 • Toivottavasti subarulla olisi vihdoin otettu reilu askel ohjaamon laatuveikutelmassa saksalaiseen suuntaan, ja unohdettu se halpa ämpärimuovi. Auto itsessäänhän on aina ollut laadukas.

    
 • Monella Jürgenilla tai Dieterillä muna kai nousee pystyyn jos on autossa premium-tason kojelauta.

    
 • Eiköhän japanilaiset saa sen parilitraisen turbon (300hp) kuin edellisessäkin korimallissa, jenkit joutunee tyytymään hiukan miedompaan 2.5 litraiseen bensaturboon. Tänne Eurooppaan ja Suomeen saadaan kehitysmaatyyliin jokin karvalakkivaihtoehto.

    
 • Eipä vieläkään muotoilu ole päässyt samalle tasolle, jolle Legacy 15 vuoden aikana kehittyi 2004-mallissaan. Nykyinen on kamala ja uusi vain vähän tätä parempi. Mutta siltikään muotoilu ei minusta ole este tämän auton hankinnalle, tosin muotoilun takia sitä ei ainakaan osteta.  Kojelaudan laatuvaikutelma on minusta riittävän hyvä ja siten varsin toisarvoinen seikka, kun monet merkit painivat ihan todellisten laatuongelmien parissa.  250-300 hv:n moottoreiden kohtalo on sekin täysin yhdentekevä. Niitä myytäisiin kuitenkin enintään joitain kymmeniä/vuosi. Tavanomainen 2-litrainen/150 hv suuruusluokkaa oleva riittää aivan hyvin tuohon, jo nyt melko kalliiseen autoon. 100 hv lisää ei paranna yhtään auton käyttökelpoisuutta.  Enemmän kuin uutta Legacyä, Subarulta kaipaan XV-mallista tehtyä farkkua. Vaan ei taida olla sellaista tulossa, joten tuskin tulee minusta Subarun omistajaa.    
 • Hienoin Subaru vuosiin - jykevän näköinen peli. Sisustus on hiukan persoonaton, mutta toimiva.  Toivottavasti ei kuitenkaan missään nimessä saksalaiseen suuntaan, sillä aiemmat Subarut ovat olleet varsin siistillä osien sovituksella (vaikkakin hiukan ankean näköisen&#228:wink: ilman helinää ja kolinaa vrt. esim. Audi ja VW joissa nitinät alkaa jo varsin uutena. Eli toivottavasti tässä säilyy se oikea laatu eikä ole vaan ns. pinnaltaan koreileva kuten germaaniassa on tapana.  Farkkuna voisin harkita itsellekin seuraavaksi autoksi jos vielä saisi hybridinä :sunglasses:

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit