Premium-ongelma

7 kommenttia

Premium-merkeilläkin on ongelmia. Mersun uusi ongelma on, että autoja ostetaan enemmän kuin pystytään valmistamaan. Mersu ratkaisee ongelman nostamalla jo ennestään korkeina pidettyjä hintoja. Onko vielä epäselvää, mitä tarkoittaa premium?http://www.taloussanomat.fi/autot/2014/02/07/mersulla-on-ikava-ongelma-liian-moni-haluaa-sen/20141959/304

  
 • Ei kait mersussa mitään ongelmaa ole ollutkaan, laatuauto kaikin puolin.    
 • "Onko vielä epäselvää, mitä tarkoittaa premium?"  On melko epäselvää, sillä "premiumille" ei ole mitään legaalimääritelmää, vaan sana on lähinnä tämmöinen markkinointikikka. Tätä markkinointikäsitettä nakertaa myös se että niin sanotut tavisautot saattavat päihittää premiumin autotesteissä.

    
 • Ryne:

  Ei kait mersussa mitään ongelmaa ole ollutkaan, laatuauto kaikin puolin.


  Mitä nyt ruostetta löytyy lähes joka mallista, ainakin A-ja E-sarjan malleista ovia vaihdetaan takuuseen. Mersu oli joskus aikanaan 80-luvulla laatuauto mutta hieman on vaikea käsittää sitä asiaa että ajellaan mieluummin ruosteisella mersulla kuin vaikkapa samanhintaisella ehjällä japsilla. Vielä enemmän ihmetyttää että mitä tavallinen duunari kuvittelee saavuttavansa ajamalla ruosteisella Mersulla sen sijaan että ajaisi ehjällä autolla, ehkä toiveena on naapurikateus mutta tuloksena on vain säälittävä nauru.  Täytyy varmaan lisätä että itse en japsivehkeisiin kajoa ellei niissä ole pelkästään kaksi pyörää.

    
 • Audilla oli toisenlaisia ongelmia mitä premium merkeillä se joutui vuosi sitten myynnin romahtamisen johdosta tekemään hinnanalennuksia.

  https://tekniikanmaailma.fi/uutiset/audilla-hinnanalennuksia

    
 • andertz:

  On melko epäselvää, sillä "premiumille" ei ole mitään legaalimääritelmää, vaan sana on lähinnä tämmöinen markkinointikikka.


  Määritelmä on. Mutta joillain näkyy olevan vaikeuksia hyväksyä määritelmää, joka pohjautuu kaupallisiin ja pyskologisiin käsitteisiin eikä metreihin sekunnissa.

    
 • Taas uusi premium-käsitteen määrittely -thread, todellako?

    
 • Huomattu on. Jo jonkin aikaa sitten Mersusta saamani tarjous oli huonon. Kallis hinta ja pitkät toimitusajat olivat syy suunnata toisaalle. Suomalaisittainhan tuo on hyvä asia. Uudenkaupungin linjat saivat ainakin muutamaksi vuodeksi kuormaa, kun Mersun omat tehtaan eivät pysy myynnin tahdissa mukana. Mikähän mahtaa olla Mersun ongelma uuden kapasiteetin rakentamisessa?

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit