Kinastelua moottoritiellä

20 kommenttia

http://iltasanomat.fi/uutiset/kotimaa/uutinen.asp?id=1453396

Älypää asialla ..
Kun toisen ajotapa alkaa ottaa hieman päähän, niin on aivan pakko päästä hieman valistamaan miten ajetaan ja mita saa ja ei saa tehdä.

[Rätkätin muokkasi tätä viestiä 11.11.2007 klo 10:10]
  
 • Ajokortin saantiin pitäisi kehittää psykologinen testi,jolla moiset häiriköt saataisiin karsittua/tai jos häirikkö on saanut kortin,pitäisi kortti saada pois.
  Erilaisia idioottikäyttäytymisiä aina joskus näkee ja se on varmasti yhtä vaarallista kuin rattijuopon törmäily.Esimerkkinä vain vaikka erilaiset kiilaamiset ohitustilanteessa jne.

    
 • kunnon idiootti..siinä näkee mitä voi käydä kun rupeaa kansalaispoliisiksi :open_mouth: sen lisäksi että olis voinu oma nenu tulla kipeeksi.
  enpä itse uskaltaisi tuollaista harjoittaa; mistä sitä tietää kenen kanssa on tekemisissä ja kenen auton menet pysäyttämään?! kannattais pitää huolta vain omista asioistaan...

  [petos muokkasi tätä viestiä 11.11.2007 klo 12:14]
    
 • Ehdokas Darwin-palkinnon saajaksi? Mies, jonka evoluutio ohitti.

    
 • Uutisesta puuttuu mielenkiintoisin asia, kinastelun aihe. Siitä varmaan saataisiin 10 sivua erimielisyyksiä täälläkin :innocent:

  [K-10 muokkasi tätä viestiä 11.11.2007 klo 23:42]
    
 • Lainaus:
  11.11.2007 klo 12:59 Tuota kirjoitti
  Mies, jonka evoluutio ohitti.


  Vuonna -81 syntynyt miesautoilija... Eipä taida olla ainoa tuon ikäluokan ja sukupuolen edustaja, jonka evoluutio on ohittanut. Hengissä tuosta vielä muutaman vuoden säilyneistä kuitenkin jollain ihme tavalla monista kehittyy ihan elinkelpoisia yksilöitä.

    
 • Noh, evoluutioteoria osoittautuu jälleen paikkansapitäväksi sitten ja vasta sitten jos kyseisen alfauroksen jälkikasvu ei koskaan paina tallaa suojatietä ylittävien mummojen kauhuksi.

  EDIT: Tai siis painaa... No, en minä tiedä kumpi olisi lajin säilymisen kannalta parempi...

  [mikahe muokkasi tätä viestiä 12.11.2007 klo 01:25]
    
 • Kyllähän näitä "opettajia" aina silloin tällöin näkee, viimeksi viime viikolla eräs autoilija opetti toista sormi pystyssä läheisessä risteyksessä keskellä katua - tukkien tietysti koko risteyksen - ja lopuksi uhkasi lyödä sivulasin sisään.

  Eräs puolituttu opettaja sanoi lopettaneensa opettamisen, kun katsoi suoraan pistoolin piippuun mennessään "oppilaan" auton luo...

    
 • Jos välttämättä haluaa "opettaa" niin kyllä valojen ja tyytin pitää riittää! :innocent:

    
 • Toivottavasti kyseinen pelle sai mojovat sakot virkavallalta?
  Onneksi on itsepuolustuksesta paljon kokemusta niin tollaset (jos se koskee minuun sormellakaan ensin..) tullessaan "säätämään" voi saada napakan mällin silmien väliin otsaan.. Se ei ole niin hengelle vaarallinen mutta molemmat silmät siinä menee seuraavalla viikolla hauskan värisiksi...
  Fiksu ei edes joudu moiseen tilanteeseen.

    
 • Fiksu väistää eikä provosoidu muiden typeryyksistä. Näitä rattiraivoampumistapauksia on nimittäin maailmalla sen verran ollut. On luultavasti vain ajan kysymys milloin sellainen sattuu Suomessa, kun liikenteeessä kaksi idioottia kohtaa ja kummankin on todisteltava miehuuttaan.

    
 • Rattiraivon vallassa oleva voi tietysti saada pahaa jälkeä aikaan muutenkin kuin ampuma-aseella...

  http://www.hs.fi/kaupunki/artikkeli/Mies+hy%C3%B6kk%C3%A4si+sorkkaraudan+kanssa+bussinkuljettajan+kimppuun/1135231802549

    
 • Disukka: ”Onneksi on itsepuolustuksesta paljon kokemusta niin tollaset (jos se koskee minuun sormellakaan ensin..) tullessaan "säätämään" voi saada napakan mällin silmien väliin otsaan.. Se ei ole niin hengelle vaarallinen mutta molemmat silmät siinä menee seuraavalla viikolla hauskan värisiksi...”


  Tuossa oli minusta kiteytettynä asenne joka johtaa uutisessa kuvattuun tilanteeseen. Se hermonsa menettänyt oli aivan yhtä varma tekonsa oikeutuksesta kuin sinä olet siitä että saat vetää säätäjälle ”napakan mällin silmien väliin”. Liikenne vaatii joustoa ja tässä yhteydessä se tarkoittaa että annetaan periksi vaikka ollaan täysin varmoja siitä että toinen on täysi idiootti ja aivan väärässä.

    
 • Lainaus:
  13.11.2007 klo 09:21 Disukka kirjoitti
  Toivottavasti kyseinen pelle sai mojovat sakot virkavallalta?
  Onneksi on itsepuolustuksesta paljon kokemusta niin tollaset (jos se koskee minuun sormellakaan ensin..) tullessaan "säätämään" voi saada napakan mällin silmien väliin otsaan.. Se ei ole niin hengelle vaarallinen mutta molemmat silmät siinä menee seuraavalla viikolla hauskan värisiksi...
  Fiksu ei edes joudu moiseen tilanteeseen.

  Olitkohan sinä se toinen osapuoli? Tuli vaan mieleen...

    
 • Aiheeseen palatakseni kerron jutun.
  Kerran kossina "kinastelin" nelostiellä, siis ei ollut moottoritien kohta kuitenkaan.
  Olimme hupireisulla kaveriporukalla ja yks kaveri oksensi takapenkillä ja osa "roiskui" housunlahkeilleni, vituilin siitä, kaveri suuttui ja haastoi "ulos". Pysähdyttiin, "tanssailtiin" siinä liikennettä väistellen, kaveri yritti lyödä ja potkia! :ashamed:
  Silloin selvisin sen verran että tajusin kaverin olevan tosissaan, tempaisin kaverin "rupellista" ympäri, otin "nelssonit" ja painoin kaidetta vasten kysyen että lopetetaanko tämä leikki ennen kuin karkaa käsistä, kaveri myöntyi ja lopetettiin, siis "osattiin" sitä ennenkin vaikka ei ollutkaan motari alla! :sunglasses:
  Kaveri myöhemmin "rehvasteli" että minä luovutin! :innocent:
  Nyt on kylläkin vainaja, kuoli alle 40v, minulla ei ollut osuutta tuohon kuitenkaan! :ashamed:

    
 • Tämä mennee samaan kategoriaan:  http://www.iltasanomat.fi/uutiset/kotimaa/uutinen.asp?id=1459950  Huhhuh, mitä urpoja tuolla liikenteessä piisaa.

    
 • On ihan selvää ettei tosijuntille saa antaa edes talikkoa käteen, monimutkaisemmista koneista puhumattakaan.

    
 • Outoa? :innocent:

  Hidastelija sai sakot mutta pahoinpitelijä ei?

    
 • Metsähaka:

  Outoa? :innocent:
  Hidastelija sai sakot mutta pahoinpitelijä ei?
  Eikös se mennyt näin:

  "Pahoinpitelijä tuomittiin Äänekosken käräjäoikeudessa 20 päiväksi ehdolliseen vankeuteen. Hänen pitää korvata uhrilleen myös 300 euroa kivusta ja särystä."


  Kyllä tuo minusta jonkinlaiselta tuomiolta vaikuttaa.    
 • simppa:


  Huhhuh, mitä urpoja tuolla liikenteessä piisaa.
  Jokainen armeijan käynyt tietää, millainen on läpileikkaus suomalaisista miehistä, miksei sama jakauma pätisi myös naisiin.

    
 • [quote="Rätkätin"  Eikös se mennyt näin:

  "Pahoinpitelijä tuomittiin Äänekosken käräjäoikeudessa 20 päiväksi ehdolliseen vankeuteen. Hänen pitää korvata uhrilleen myös 300 euroa kivusta ja särystä."


  Kyllä tuo minusta jonkinlaiselta tuomiolta vaikuttaa.  Ehdonalainen on rangaistus vain jos tekee rikoksia "jatkuvasti"?

  Normaali ihminen välttää rikoksia ja siksi ehdonalaisella ei ole käytännön merkitystä?

  Tuo "kipu ja särky" kait oli korvaus, siis ei "rangaistus"? :innocent:

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit