Mikä ilostutti sinua tänään liikenteessä?

7 kommenttia

Kts. myös:Mitä hyvää teit liikenteessä tänään?

Mitä huonoa teit tänään liikenteessä?Olin lähestymässä risteystä kääntyäkseni kotikatua edeltävälle pätkälle 2+2 -kaistaisella väylällä, kun bussi vilkutti taskupysäkiltä lähtemisen merkiksi. Pysähdyin väljästi bussin taakse, jotta väistämisaikeeni olisi selvä. Bussi ei kuitenkaan päässyt pysäkiltä kovinkaan pian, koska sen kaistalla olleet autot estivät etenemisen sekalaisista syistä, ja bussikin oli pyrkimässä lopulta vasemmalle kaistalle ennen risteystä. Lopuksi kuitenkin suma purkautui samoilla vihreillä.No se mikä teki minut iloiseksi oli se, että bussikuski vilautti hätävilkkua ilmeisesti merkiksi siitä, että bussin päästäminen pysäkiltä oli kivasti tehty. Mitenkään erityisen hyvästi tehtyhän se ei ollut, koska niin on määrätty TLL:ssa, kun kyseessä oli 50 km/h väylä.

  
 • En tavannut yhtään huonokäytöksistä kanssa-autoilijaa liikenteessä. Itsekään en huomannut mokanneeni mitenkään erityisesti.

    
 • No eipä tuohon aikaan aamuyöstä liikenteessä juuri muita olekaan kuin ammattikuskeja. :sunglasses:

    
 • Tänään ilostutti musta Renault 5 Turbo huoltoasemalla. Oli niin erikoinen vehje, että oli pakko koittaa vaihtaa muutama sananen omistajan kanssa. Kovasti kehuttiin toistemme autoja.  Viime viikolla nuorehkolla naisella oli päässyt polttoaine loppumaan vanhasta pösöstään, kun mittari ei toiminut. Ajettiin sitten yhdessä huoltsikalle meikäläisen autolla hakemaan lisää naftaa. Kyllä auttamisestakin voi saada tosi hyvän mielen.

    
 • Rekkakuski, joka tuli oikealta vetäen "kilometrien" autoletkaa perässään. Hän ilmaisi selkeästi ennen risteystä, että nyt kannattaa mennä ennen jonoa.

    
 • En ajanut ollenkaan ja se oli ilahduttavaa koska bensaa säästyi! :tongue:

    
 • Näin mustalaisilla Toyota Carina II:n. Punainen.

    
 • simppa:

  Tänään ilostutti musta Renault 5 Turbo huoltoasemalla. Oli niin erikoinen vehje, että oli pakko koittaa vaihtaa muutama sananen omistajan kanssa. Kovasti kehuttiin toistemme autoja.

  Viime viikolla nuorehkolla naisella oli päässyt polttoaine loppumaan vanhasta pösöstään, kun mittari ei toiminut. Ajettiin sitten yhdessä huoltsikalle meikäläisen autolla hakemaan lisää naftaa. Kyllä auttamisestakin voi saada tosi hyvän mielen.
  Itsekin näin viime viikolla yli kuusi vuotta vanhan ranskalaisen auton huoltsikalla, joten oli pakko mennä kuljettajaa onnittelemaan. Kysymyksessä oli C5.    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit