AVENSIS vs. MERCEDES C??!

33 kommenttia
2»
 • Lainaus:
  19.08.2007 klo 16:53 Kumppani kirjoitti
  Eiköhän vastaus ole selvä. Mersun omistajien ei tarvitse yrittää
  todistella kenellekkään yhtään mitään.


  Tässäpä tulee sitten heitto yhdelle Mesen omistajalle, joka käy tällä palstalla alvariinsa todistelemassa, että hänelle nimenomaan ON Mersu.

  Jos kerran ei YHTÄÄN mitään tarvitsisi todistella, niin silloin hän ei varmaan tänne edes vaivautuisi kommentoimaankaan.


  Luulempa, että kommenttini ovat huomattavasti harvempia, kuin eräiden muiden nimimerkkien. Nytkin vastasin vain toisen nimimerkin kysymykseeen omalta osaltani. "Kumppani" irroitti vain yhden lauseen kokonaisuudesta, miksiköhän? Onko näin että suotavaa olisi keskustella vain nk. "peruskulkineista" kun näin alkaa närästää. En ole juurikaan arvostellut ja ruotinut muita merkkejä, kuin eräät muut nimimerkit. Lisäksi minun ei tarvitse todistella yhtään mitään mistään kenellekkään. Ei kait kalliimpien kulkineiden omistajien pidä kulkea "seinän ja tapetin välissä" välttääkseen yleistä paheksuntaa. Luulisi jokaisella olevan oikeus mielipiteeseensä, ilman että joku ottaa pultin.

    
 • Mielestäni se, että paljastaa autonsa merkin on vain hyvä asia keskustelun kannalta. Lukijalle selviää kirjoittajan kokemus merkistä kommentoinnin taustalla.

  [Tuota muokkasi tätä viestiä 19.08.2007 klo 18:45]
    
 • MMS:
  "Kumppani" irroitti vain yhden lauseen kokonaisuudesta, miksiköhän?

  Se "kokonaisuus" oli kyllä vain kaksi selittävää lausetta, siihen päälauseeseen, ettei "mersumiehen tarvitse todistella yhtään mitään". Ydin oli siis siinä kuitenkin. Ei mitään "irroittelua".

  Onko näin että suotavaa olisi keskustella vain nk. "peruskulkineista" kun näin alkaa närästää. En ole juurikaan arvostellut ja ruotinut muita merkkejä, kuin eräät muut nimimerkit. Lisäksi minun ei tarvitse todistella yhtään mitään mistään kenellekkään. Ei kait kalliimpien kulkineiden omistajien pidä kulkea "seinän ja tapetin välissä" välttääkseen yleistä paheksuntaa. Luulisi jokaisella olevan oikeus mielipiteeseensä, ilman että joku ottaa pultin.

  I rest my case.... :sunglasses:

  [Kumppani muokkasi tätä viestiä 19.08.2007 klo 22:10]
    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit