Euroopan rekisteröintitilastot 1/2010

7 kommenttia

http://www.tuulilasi.fi/artikkelit/uusien-autojen-rekisterointi-kasvoi-tammikuussa-euroopassaMerkillepantavaa on se, että Ford puuttuu kokonaan tilastoista, ja toinen merkittävä asia on se, että Volvon myynti on kasvussa.

  
 • Fordin osalta Tuulilasilla oli käynnyt käpy, eli tässä Fordin luvut samaisesta ACEA:n EU + EFTA maiden rekisteröintitilastosta josta tilastot haetaan.  FORD Tammikuu  2009: 89,315 kpl  2010: 94,519 kpl  + 5,8 % nousua mutta markkinaosuus pieneni.

    
 • finman:

  http://www.acea.be/images/uploads/files/20100217_PRPC-FINAL2-1001.pdf

  huom. 2 eri taulukkoa EU maat ja EU + EFTA maat
  Nimenomaan Tuulilasi kopioi aina ton EU+EFTA luvut.

    
 • Viimeaikoina onkin ollut hiljaista Volvon myyntitiedotusten suhteen. Liekö plussalla olevat kuukaudet olleet sitten harvassa kun palstamme tiedottaja ei miinuksella olevia lukuja pahemmin esittele.

    
 • Jos kuitenkin pysyttäis asiassa? Tai no, sinänsä ihan hyvä heitto kun ei nuo Volvon luvut niin kovin MERKITTÄVIÄ ole.  Aika jännä että ranskalaiset merkit ovat myyneet noinkin hyvin. Varsinkin Renaultin luvut on todella komeat. Fiatkin myynyt yllättävän hyvin. Noh, pikkuautot menee Euroopassa kaupaksi. "Premiumit" pienissä vaikeuksissa. Toyota on best of the rest, mutta muilla japseilla menee huonommin. Nissanilla on suunta ylöspäin (aika kumma kun mallisto on noin onneton), mutta sitten taas Honda ja Mazda menee lujaa alapäin. Kia, Huyndai ja Dacia omasta mielestä yllättävän kovia.

    
 • juuso01:

  Jos kuitenkin pysyttäis asiassa? Tai no, sinänsä ihan hyvä heitto kun ei nuo Volvon luvut niin kovin MERKITTÄVIÄ ole.
  Tuota juuri tarkoitan. Jotenkin hassua painottaa kuukausittaisten myytilukujen muutaman prosentin heittelyitä kun samalta listalta löytyy kertaluokkaa kovempiakin heittelyitä.

    
 • juuso01:

  Jos kuitenkin pysyttäis asiassa? Tai no, sinänsä ihan hyvä heitto kun ei nuo Volvon luvut niin kovin MERKITTÄVIÄ ole.

  Aika jännä että ranskalaiset merkit ovat myyneet noinkin hyvin. Varsinkin Renaultin luvut on todella komeat. Fiatkin myynyt yllättävän hyvin. Noh, pikkuautot menee Euroopassa kaupaksi.
  Kyllähän noissa näkyy aika vahvasti romutus- ym tuet, jotka ovat loppumassa tai loppuneet. Pikkuautoja myytiin niin hyvin, että niitä joutui jopa odottamaan kuukausia. Katsotaan mihin markkina menee sitten kun tällaiset häiriöt on poistuneet.

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit