Kirjautuminen

35 kommenttia
«1

Voisiko joku kertoa, että miten pääsen kirjautumaan digilehteen?
Vaikka syötän asiakasnumeroni ja sähköpostini kenttiin, niin hyppään aina alkusivulle ja homma alkaa alusta... ja taas sama pikkuikkuna ilmoittaa että tee tilaus tai kirjaudu lukeaksesi sisältöä!
Ei jumalauta voi olla näin huonot sivut...

t. Kohta entinen tilaaja

  
 • Sama täällä. Vaikka kuinka olis kestotilaaja kaikilla herkuilla niin sisään ei pääse. Alkaiskohan pysähtyneisyyden tila hiipiä sisään lehden vakaan suosion myötä. Asiakkaat ei ehkä enää kiinnostakaan. Ennen pankkikriisiä kyörättiin pienasiakkaita pois turhina rasitteina. Pankkitukien maksajiksi he kelpasivat kyllä mainiosti.

    
 • Taas on maksettu jollekin it firmalle miljoona tästäkin. Pääsen kyllä kirjautumaan, mutta sisältöä ei saa auki. Vaihtoehdot: kirjaudu, tilaa, peruuta.

    
 • Olisi helpointa tilaajille jos he voisivat syöttää omassa tiedoissaan lehdestä löytyvän tilaajatunnuksen, eikä tarvitsisi pelleillä sisäänkirjautumisessa.

  Tosin en usko että asialle tehdään mitään. Tuntuu siltä että siellä TM:llä on joku täysin asiata ymmärtämätön johtamassa tätä projektia ja ei tiedetä mitä ollaan tilattu eikä osata vaatia mitään toimittajalta ja hyväksytään keskeneräistä sutta ja sekundaa . Katsokaa vaikka kuinka hienosti käytettävien html tagien ja attribuuttien lista rivittyy viestin kirjoitusikkunan alla.
  Vai onko palkattu sukulaispoika tekemään sivut?

  Saadanko ne vanhat sivut takaisin? Kokeilaan näitä sivuja 2-3 vuoden kuluttua uudelleen että josko ne olisi saatu kuntoon.

    
 • Toimituksen kommentti

  Timo, Esa ja jan123, teidän kannattaa ottaa suoraan yhteyttä Otavamedian asiakaspalveluun esim. palautelomakkaalla (https://tekniikanmaailma.fi/kirjaudu/#palaute). Sieltä selvitetään miksi ette pääse kirjautumaan tai miksi tilaajasisällöt eivät ole saatavilla. Olemme myös lähettäneet tekniikalle selvityspyynnön mahdollisesta teknisestä viasta.

  Otavamedian asiakaspalvelu:
  Puhelin (09) 156 6227
  Avoinna ma–pe 8–17
  digi@otavamedia.fi

    
 • Laitoin toki viestin "palautelomakkeella", mutta mitään ei tapahdu. Lähes 40 vuoden kestotilaaja-asiakas ei olekaan tärkeä. Kukas sitten on? Ehkä mainostajat. Neuvostoliitto on kuollut, eläköön TM-Neuvostoliitto !

    
 • Sama ongelma täälläkin, ja ollut jo siitä asti kun uudet sivut otettiin käyttöön. Sivut eivät mielestäni muutenkaan ole kovin ihmeelliset, ehkä jopa huonontuneet verrattuna vanhaan.

    
 • Toimituksen kommentti

  Esa ja villesuo,

  voisitteko uudemman kerran kertoa tilanteestanne sähköpostitse asiakaspalveluun? Osoite on digi@otavamedia.fi. Mukaan voi kopioida otteen tästä keskustelusta.

  Käyttäjätunnuksiin liittyvät ongelmat ovat todella harmillisia, emmekä valitettavasti pääse niihin toimituksessa käsiksi. Otavamedian asiakaspalvelu on kuitenkin lähes aina saanut vastaavat tapaukset selvitettyä.

    
 • Minulla tämä uusi TM on alkanut pelaamaan hyvin kun on saanut juonesta kiinni. Arkistokin kehittyy pikkuhiljaa. Ei haikailla menneitä siirrytään eteenpäin tämän uuden nykyaikaisemman digilehden mukana.

    
 • Tulen niinikään peruuttamaan tilaukseni koska tämä "digilehti" ja kirjautuminen on aivan toivotonta. Yrittäkää edes.

    
 • Joo, ei todellakaan pääse mihinkään digilehteen, vaikka kuin yrittäisi. Huonoa palvelua.

    
 • Jos olet kestotilaaja, kirjaudu käyttäen sähköpostiosoitetta ja asiakasnumeroa. Asiakasnumeron löydät laskusta tai lehden takakannesta. Kirjoita asiakasnumerosi ilman etunollia ja kirjaimia. Jos olet rekisteröitynyt käyttäjä.

    
 • Eipä auta vaikka kuinka monta kertaa rekistöröityy ja kirjoittaa numerot tai salasanat...

    
 • Joo, ihan toivotonta päästä kirjautumaan tai lukemaan arkistossa olevia lehtiä. Edellinen "digilehti" edes toimi, tämä nykyinen on täysi susi. Tulikin hävitettyä nuo vanhat lehdet...harmittaa.

    
 • Älkää hyvänen aika hukatko lehtiä pois! Digiarkistossa ne ei säily kun ei sinne edes pääse. Mulla tallessa 1977-2007. Sen jälkeen tuli cd-levyt, 2013 ei enää sitäkään.

    
 • Toimituksen kommentti

  Olemme pahoillamme sivustolla edelleen ilmenevistä kirjautumisongelmista!

  Asiaa on selvitetty perusteellisesti sekä tekniikasta vastaavalta taholta että Otavamedian asiakaspalvelusta. Viime sunnuntaina sivuston toimintaa häiritsi tietoliikennekatkos, mutta muuta tekniseen vikaan liittyvää ei ole toistaiseksi löytynyt. Selvittely jatkuu.

  Kestotilaajien kohdalla kyse voi olla siitä, että ensimmäistä kirjautumista uuteen järjestelmään ei ole tehty asiakasnumerolla. Uuden järjestelmän myötä tietoihin on myös voinut jäädä joku toinen kuin tilauksen yhteydessä käytetty sähköpostiosoite.

  Pyydämmekin kaikkia tunnusten käytössä ongelmia kohdanneita ottamaan yhteyttä Otavamedian asiakaspalveluun:
  Asiakaspalvelu
  Puhelin (09) 156 6227
  Avoinna ma–pe 8–17
  digi@otavamedia.fi

    
 • Juu, yritin puolestani olla proaktiivinen ja kokeilin näiden selaimien Chromen, Firefoxin ja IE:n kanssa kirjautumista. Sama juttu. Jos toimitus nyt kuitenkin viitsisi laittaa sen digituen töihin, jotta lukijoiden ei tarvisi tässä säätää ja hermoja menettää. T: Esa H.

    
 • Just!Olen kestotilaaja.Pääsen kirjautumaan sivulle, mutta arkistoon en.Kun koittaa aukaista arkistosta juttua niin käskee kirjautumaan sisään.

    
 • Miksi tilaaja ei voi syöttää tilaajanumeroa siinä muodossa kuin se on ilmoitettu lehden takakannessa?

  Miksi kirjatunut käyttäjä ei voi syöttää tilaajanumeroa omissa tiedoissa? Miten ajattelitte hoitaa tilanteen että rekisteröitynyt käyttäjä tekee kestotilauksen ja haluaa pääsyn arkistoon?

    
 • Puoli tuntia nyt haaskattu turhiin kirjautumisyrityksiin. Ihan samat ongelmat kuin tuolla alussa kuvattu. Onko taas tehty uudistus ihan vain uudistuksen vuoksi? Hukkaan menee tämäkin tilaus. Pitänee vaihtaa Tuulilasiin.

    
 • Eipä toimi edes tuo sähköpostiosoite digi@otavamedia.fi on kai koko talo kaatunut

    
 • Joo, v...si menee, pomppii minne sattuu...pakko mennä sitten varastoon etsimään vanhoja numeroita..-al

    
 • Sisäpiiritieto:
  TM menossa konkurssiin... Älkää enää tilatko lehteä, menetätte rahanne!

    
 • Juha, Tekniikan Maailma on Otavamedia Oy:n julkaisema lehti eikä se itsessään voi mennä konkurssiin. Kustantaja voi kyllä päättää lopettaa lehden julkaisemisen, mutta konkurssin kannalta Tekniikan Maailma ei ole oikeushenkilö joka konkurssiin menisi.

  Lisäksi viimeisimmän julkistetun tilinpäätöksen mukaan kustantajakin on tehnyt voittoa pari miljoonaa euroa 139 miljoonan liikevaihdolla.

  http://www.finder.fi/Lehtiä ja uutispalvelua/Otavamedia Oy/HELSINKI/taloustiedot/965254

  Hieman epäilen tätä sisäpiiritietoasi tältä pohjalta.

  Ja mitä tulee rahojen menettämiseen, mikäli kustantaja päättää yhtäkkiä lakkauttaa lehden julkaisemisen, saavat tilaajat mitä todennäköisimmin takaisin jo maksetun tilausmaksun siltä osin kun lehti ei enää ilmesty.

    
 • Ei aukene arkistot millään konstilla,kirjaudu uudelleen ja taas uudelleen?Ei uskoisi ettäTM on menettänyt tietoliikenteessä uskottavuuden!
  t.Kestotilaaja Juhani.

    
 • Ei tosiaan pääse kirjautumaan digilehteen. Pöyrii vaan samaa ympyrää. Lähetin jo toisen viestin ongelmasta. Ekaan ei edes vaivauduttu vastaamaan. Ihme touhua.

    
 • Asiakaspalvelu vastailee joidenkin päivien viiveellä jos vastailee. Toisinaan tuo ongelma korjautuu hetkellisesti kuin itsestään. Tuon enempää tietoa lienee turha Otavamedian norsunluutornista odotella..

    
 • Todellinen "tekniikan maailma" näyttää olevan kun ei saada edes nettisivuja toimimaan...

    
 • Tilasin TM:n ja ajattelin lukea vanhan testin arkistosta...lukematta jäi. Viimeksi käytin TM:n arkistoa n. 2 vuotta sitten ja toimi silloin kuin junan vessa. Nyt ei mitään logiikkaa, nakkelee sivuilta toiselle ja sisältöä ei pääse lukemaan. Hieno uudistus => lehden peruutus on liipaisimella.

    
 • En ole saanut vastausta kysymykseen voiko tilaukset keskeyttää kesken tilausjakson ja saako jäljelle jääneestä tilausjaksosta rahat takaisin.
  Olen autoliiton jäsen ja moottorilehti sisältyy jäsenyyteen. Tekniikan maailmassa on kiinnostanut elektroniikka testit ja tämä keskustelupalsta, molemmat hiipuu ja kuihtuu sellaista vauhtia että minunkin kiinnostus lehteä kohtaan hiipuu.

    
 • Samat ongelmat jatkuvat edelleen, eikö tosiaan vuodenkaan aikana hommaa saada kuntoon. Nyt on kyllä TMssä syytä katsoa vakavasti peiliin!

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit