Mikä auto moneen käyttöön

5 kommenttia

Tarvittas sopiva auto, mutta ei olla autoviisaita. Autolla pitäisi ajaa perinteistä työmatkaa, autolla pitäisi päästä metsään, ollaan innokkaita matkaajia, ja nykyisellä autolla eli vw boralla jää moni kysyinen metsätie ajamatta. Ja mikä tärkeintä auton tulisi soveltua myös paheeseemme automatkailuun esim. Norja ja alpit (ei samalla kertaa :)). Joten autossa tulisi olla monenlaista matkustusmukavuutta ja tilaa. Maastoautot tuntuvat olevat pelkästään maastoon ja henkilöautot maanteille. Haussa olisi pitkäaikainen "unelmien" auto.

  
 • Et antanut vielä kovin tarkkoja vaatimuksia tilan tarpeesta ja hyväksyttävästä kustannustasosta, mutta eikös tuo kuulosta katumaasturin spekseiltä?

  Riittääkö Ford Kuga, Honda Civic, Toyota RAV, Audi Q5, BMW X3, Mercedes GLK, Volvo X60 tyylilajissa tilat?

  Jos tilaa pitää saada lisää, sitä löytyy samoilta valmistajilta, vaikkapa Mondeo farkku tai V70 nelivetoisena, mutta silloin maavara hieman putoaa. Tai eri muotoista tilaa vaikkapa Ford S-Max, BMW Active Tourer ja Grand Tourer tai Mercedes B.

  Ellei neliveto ole välttämätön Citroen C5 voisi olla vertailun musta hevonen. Citroenin taikamatto kulkee pitkääkin matkaa todella elegantisti ja huonoja teitä varten kaasunestejousituksessa on melko suuri säätövara, jolla maavaraa saa pienillä nopeuksilla lisää. Farkku kilpailee tasapäisesti Mondeon kanssa tilavan auton tittelistä.

  Jos nämä ideat menivät väärin, niin kerro mikä niissä on vikana niin jatketaan valintaa...

    
 • En tiiä onko järkeä vai ei mutta mietinässä on ollu land roverin discovery. Toki on aika suolasen hintanen mutta...

    
  • paljonko tulee työmatkaa vuodessa?

  • millä hintahaarukalla etsitte autoa

  • monelleko sitä matkustusmukavuutta ja tilaa tarvitaan

  • jne

    
 • Testaapa Hyundai Tucson, ei ole ihan niin suolaisen hintainen.

    
 • Testaapa Hyundai Tucson niitähän saakin kaksi Rover Discovery hinnalla.
  Taikka neljä Dusteria.

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit