Renault Alpinen melkein tuotantovalmis konsepti

6 kommenttia

Nyt on Renault tehnyt aika mehevän näköisen auton kilpailemaan Porsche Caymanin kanssa.

http://teknikensvarld.se/renault-alpine-konceptbilen-officiell-262542/

  
 • En millään pysty näkemään muotoilua erityisen "mehevän näköisenä". Itse näen tuon pikemminkin omituisena kokoelmana uutta ja vanhaa.

    
 • Uutta ja vanhaa tosiaan, mutta sopivasti yhdisteltynä. Sisustuksessa käytetty etuistuinten sivuttaistuissa Audin RS-sarjassa usein nähtyä salmiakkikuviointi neulosta.

    
 • Ei ole kilpailija Porsche Caymankaan mulkosilmineen mikään esteettisyyden huippu.

    
 • Porschen 911-sarja (1963-2011-) on paras esimerkki siitä ettei potentiaaliset ostajakandidaatit halua mitään radikaaleja variaatioita muotoiluun tai ei niitä ehkä uskalleta kokeilla, kun käyvät kaupaksi muutenkin. Onhan se tavattoman tylsää katsella mallia mikä ei muutu neljänkymmenenkuuden vuoden aikana juuri yhtään. Sikäli ajatellen tuo Renault Alpine saattaa tuoda uutta ajateltavaa jopa tuolle Porschen perin konservatiiviselle muotoiluosastolle.

    
 • Kuten todettiin, niin kyllähän tämä Renault Alpine vaalii vanhoja perinteitä muotoilullaan.

    
 • Renault Alpine toden totta vaalii perinteitä muotoilullaan. Tässä tapauksessa hyvin ymmärrettävästi näin, mutta Porschen kohdalla kaipaisi jo jotain muutosta perinteiden vaalmiseen juuri tuon muotoilun osalta. Todennäköisesti Porschen kohdalla muutokset koetaan jonkinlaisena riskinä ja siksi mitään radikaalia ei 911-sarjan kohdalla tulla näkemään. Tietoinen valinta, näin otaksuisin asian olevan.

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit