TM vertaili 7 tila-autoa: Volkswagen kiilasi voittajaksi

4 kommenttia

No olipa yllättävä tieto.

  
 • Ahaa - otsikko on vaihdettu: TM-vertailussa keskikokoiset tila-autot - Lapsiperheen työjuhta ei sovi meneville sinkuille.

  Ja näillä molemmilla kerroilla viittaan siis TM-aloitussivun otsikkoon aiheesta.

    
 • Sinkuillehan sopisi parhaiten VW Amarok eikä mikään tuommoinen tylsä tila-auto.

    
 • Touran tai "tura", kuten sen lausun, on tuossa porukassa eniten pakettiautomaisin ja kaikin puolin todella tylsä! Oikeasti Citroen on tällä erää tuossa kokoluokassa houkuttelevin automalli kokonaisuutena. mutta, TM vaan keskittyy autojen ohjaustuntoon, vaikka se ei ole oleellisin asia, silloin kun perhettä kuljetetaan, vaan silloin pitäisi kiinnittää huomio yleiseen mukavuuteen ja myös matkustamon hiljaisuuteen. VW oli meluisin! Entäpä varustetaso? Sen TM jätti kokonaan huomioimatta, koska muutoinhan Citroen olisi voittanut vertailun. Etsikääpä tietoa Citroenin Exclusive-varustelusta, niin yllätytte!

    
 • Etsikääpä tietoa Citroenin Exclusive-varustelusta, niin yllätytte!

  Näin voi sanoa, koska kahvitaukohälytin ja tavaratilanvalo mikä toimii myös taskulamppuna olivat ainoat mitkä pistivät silmään.
  Opelin Innovation-varusteluun ei mitään ihmeellistä eroa?
  Zafira oli vertailussa 2.0l 130hv versiona, koska 1,6l 136 hv ei ole saatavana automaattina. Pienemmällä koneella saattanut tulla muutama piste enemmän.

  No eipä tämä autoluokka paljon tunteita herätä.

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit