Ostatko uuden auton

3 kommenttia

Miten mahtaa käydä autonostajalle joka lähiaikoina ostaa uuden auton?

Leikitäämpä ajatusleikkiä, että olet ostamassa uutta autoa jonka arvo on 30.000€ oma käytetty on 10.000€ arvoinen eli väliraha on 20.000€ Jos autovero poistuu lähiaikoina niin uusi voisi kenties maksaa n.20.000€ ja käytetty n.7.000€ jos arvo muuttuu samassa suhteessa eli välirahaksi jää 13.000€

Autokauppiaat ja valtiovalta kertovat mieleellään, että ei kannata odottaa koska vaihtoauton arvo putoaa vastaavasti mutta sehän tarkoittaisi vanhan arvon putoamista nollaan eikä sillä perusteella voi kuvitella montaa kauppaa syntyvän.

Kuka lystin maksaa "tyhmä auton-ostaja" joka sivutuotteena vielä hidastaa autoveron poistumista!

  
 • No jos jotain "positiivista" asiasta pitäisi sanoa, niin ostat uuden auton milloin ostat ja seuraavan kerran kun taas vaihdat niin turpiin tulee että lätty lätisee. :cry:

    
 • Ja jotta niitä käytettyjä löytyisi hyllyiltä niin aina jonkun onnettoman täytyy ostaa uusikin auto...autonvalmistajat kun ei tee käytettyjä muuta kuin kolarikokeissaan :smile:

    
 • Naapuri vei suorastaan käsistä Saksasta tuomani 530 D Farkun, jolloin olen ajanut tämän syksyn 2.s autolla Jetta-rimpulalla, arvo € 500,-? No onhan siinä hyvät renkaat. Kauan ei ole enää ensi vuoteen -05 ! Hämää tuo MB:n CLS 350 malli. Tulee V6 Tdi:nä keväämmällä. Ja Audi A6 3.0 V6 Tdi Quattro.
  Kerrankin mielenkiintoista rauhassa odottaa vuodenvaihdetta ja seurata tilannetta mihin se sitten meneekin.

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit