KOvalevy digiboksin hinta

4 kommenttia

Mitäs mieltä ootte kovalevyllisen digiboksien hinnoista?
Kovalevy maksaa 50-60 euroa,perusdigiboxi 50 euroa mutta kun laitetaan pakettiin pari viritintä ja yksi kovalevy niin siitä pyydetäänkin sitten 400-500eur,Melko reilua vai mitä? :frowning:

  
 • Kysehän ei ole siitä, mitä osat maksaa, vaan myös siitä osaamisesta kuinka nuo saadaan toimimaan yhdessä.

  Se on vähän kuin pullan leipomisessa. Tarveaineet ei paljoa maksa, mutta se "rusinoiden asettelu"...

  Ei vaiskaan, tuote hinnoitellaan sellaiseksi millä sitä saadaan markkinoilla myytyä. Valmistuskustannukset antavat siihen viitteitä, mutta...

  Näkyy myös toisinpäin, esimerkkinä Sonyn Playstation 3. Valmistuskustannuksiksi on joissakin artikkeleissa kerrottu n. 800 taalaa, ja laitetta on kilpailutilanteen vuoksi myyty alle puolella hinnalla.

    
 • Kymmenen vuotta sitten maksoin VHS-hifivideosta 650 EUR vastaavan summan, eikä tuntunut edes kalliilta. Mitkä lie tuonkin valmistuskustannukset olleet, mutta toimintakunnossa on edelleen. Tosin edellisestä oikeasta käytöstä taitaa olla kohta puolitoista vuotta, kiitos tallentavan digiboksin.

    
 • Digiboksin hinnoittelu on jokseenkin käsittämätön. Tuolla hinnalla saa jo pc:n siihen olohuoneeseen, jossa on digiboksin ominaisuudet ja lisäksi paljon muuta. Polttava dvd:kin tulee parilla kympillä mukaan. Taitaa kovalevydigiboksit jäädä kaupan hyllylle ainakin minulta.

    
 • Lainaus:
  11.12.2006 klo 23:33 Fabio kirjoitti
  Digiboksin hinnoittelu on jokseenkin käsittämätön.


  Syynsä on valtiovallan taitamattomuudella junailla tätä digisoppaa. Takaraja analogialähetysten päättymisellehän on lyöty lukkoon joten televisiokaupppiaat tietävät, että kaikkien on pakko ostaa jonkinlainen digiboksi ennemmin tai myöhemmin. Mitäpä siinä hintoja tinkimään vaan rahastetaan oikein kunnolla kun tilaisuus kerran on.

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit