Digiviritteisiä DVDRW-kiintolevymalleja?

5 kommenttia

Onko kukaan törmännyt vielä laitteeseen, jossa on nykyäänkin myynnissä olevat kivat ominaisuudet, kuten polttava DVD-/+ kiintolevy, mutta analogisten virittimien (nimenomaan 2) sijasta onkin digitaaliset NYT JO.

Kyllä Sony ja Philips kauppaavat muiden mukana analogisia, mutta rahastuksen toivossa myyvät nyt niitä ja sitten kun Suomi on vain digitaalilähetyksiä, niin aloitetaan uusi myyntikierros.

Minä en viitsisi oikein mennä tuohon kalliiseen, kohtuuhinnalla pitäisi jo nyt saada tuleviksikin vuosiksi valmis malli. Maksaa ne analogisetkin vieläkin sen verran paljon, vaikka hinnat puolittuvat vuosittain. Analogisesta ei viitsisi kuitenkaan maksaa, koska joutuu ilman erillisistä digiboxia pölyttymään liian pian.

Ja loppukaneettina:
Miten me olemmekin päätyneet tällaiseen jonnijoutavaan varustelukierteeseen moisen digitalisoinnin takia:
* ostamme ensi KALLIITA mutta HUONOJA boxeja
* sitten ne halpenevat, mutta joudumme ostamaan TOISEN yhtä huonon, että saamme videonkin nauhoittamaan SubTV:tä
* sitten siirrämme kummatkin boxit kakkostelkkareihin, kun ostamme uuden integroidun TV:n (siis kuten nyt analogisella virittimellä olevan päivänselvyyden)
* sitten ehdimme kenties ostaa jo oikein kivan DVD-polttajan räkkiin
* ...mutta se meni vaihtoon kun piti ostaa sama kovalevyversiolla, mutta silti analogisena
* ja kohta ostamme samanlaisen digitaalivirittimellä
* .....ensin sikakalliin "uutuuden"
* ja sitten samaa kohta reilusti halvemmalla, kun kermat on kuorittu

Ja PÖH, sanon minä. Eihän kyseessä voi olla mitään ihmetekniikkaa, samaa se on kuin on ollut oikeasti saatavilla monella suunnalla maailmaa jo VUOSIA ennen Suomea, mutta tänne vissiin raijataan mielellään kaikki vanhat, päivittämättömät roinat, jotka eivät muualle mene enää kaupaksi.

Onhan se hyvä, että kauppa voi hyvin, mutta tulee vähän kusetetun maku... Etenkin kun ne lähetykset on aivan rimaahipoen kelvollisia laadullisesti ja teknisesti kaikkiin lupauksiin nähden!

  
 • Mikäs pakko se on ostaa kaikkea mitä markkinamiehet tarjoaa. Kehitys on tällä alalla loputon suo, eli ennen loppuu rahat tai ainakin ikä ennenkuin kaiken maailman helppoheikeiltä tavara.

    
 • Lainaus:
  08.02.2005 klo 13:07 Kumppani kirjoitti
  Onko kukaan törmännyt vielä laitteeseen, jossa on nykyäänkin myynnissä olevat kivat ominaisuudet, kuten polttava DVD-/+ kiintolevy, mutta analogisten virittimien (nimenomaan 2) sijasta onkin digitaaliset NYT JO.


  Eipä taida tuollaisia vielä tarjolla olla. Luinpa jostakin, että johtuu kysynnän puutteesta. Muu Eurooppa on kuulemma digitalisoinnissa niin paljon Suomea jäljessä (!!!), että pelkästään näille markkinoille ei kannata laitteita valmistaa. Taisipa olla TM:n analogisten laitteiden vertailu, jossa uumoiltiin kaipaamiesi kaltaisten digiviritinvehkeiden tulevan markkinoille tämän vuoden aikana.

  On muuten juuri sellainen kokoonpano, jota itsekin kaipailen.

    
 • olla edelleenkin PC, johon saa digivirittimen, kovalevyn ja polttavan dvd:n. Hintaa vain tulee enemmän kuin erilliselle 2:n virittimen kovalevyboksille ja polttavalle dvd-soittimelle yhteensä. Tietysti, jos on PC:lle muuta tarvetta, niin ei se digiviritin siihen ihan mahdottomia maksa...

    
 • Lainaus:
  09.02.2005 klo 05:37 W-- kirjoitti
  olla edelleenkin PC, johon saa digivirittimen, kovalevyn ja polttavan dvd:n. Hintaa vain tulee enemmän kuin erilliselle 2:n virittimen kovalevyboksille ja polttavalle dvd-soittimelle yhteensä. Tietysti, jos on PC:lle muuta tarvetta, niin ei se digiviritin siihen ihan mahdottomia maksa...


  Onko jo tehty luotettava ja toimiva digiviritin PC:lle? Mikä merkki? Toimiiko kaapeliverkossa? Toimiiko salaustenpurku?

    
 • mutta markkinoilla niitä on. Tässä linkki erään myyjän nettikauppaan.
  Malleja näyttäisi olevan myös kaapeliverkkoon, joskin valinnanavaraa on maanpäällisessä ja satelliitissa enemmän. Valmistajien sivuilta ehkä löytyy lisätietoa, ellei pc-kaupassa tiedetä kertoa.

  http://www.verkkokauppa.com/main.php?path=komponentit%2Ftv-kortit&title=Komponentit+/+TV-kortit&search=1&cat1=Komponentit&cat2=TV-kortit&cat3=Digi-TV

  [W-- muokkasi tätä viestiä 13.02.2005 klo 16:55]
    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit