Liikennekuolemien väheneminen jos ylinopeusposti tuplataan 1,2 miljoonaan ?

3 kommenttia

Liikenneturvallisuuskeskuksen tavoitteena on käsitellä 600.000 ylinopeustapausta vuodessa.

"Poliisin liikenneturvallisuuskeskuksen yksi päätehtävä on lähettää sakkoja ja huomautuksia ylinopeuskuskeille. Kaikilla työpaikoilla on työntekijöille asetettu tavoitteita, meillä yksi sattuu olemaan käsiteltyjen tapausten määrä vuodessa 600.000, poliisin liikenneturvallisuuskeskuksen johtaja Dennis Pasterstein tviittaa."

Ilmeisesti ylinopeusvalvonnalle ei ole mitään ylärajaa olemassa kun se on niin vaikuttavaa.

Mitä jos asetettaisiin tavoitteeksi lähettää ihmisille kotiin 1,2 miljoonaa sakkoa tai huomautusta per vuosi, niin kuinka paljon liikennekuolemat vähenisivät tämän johdosta ? Valvonta siis tuplattaisiin ja saataisiin joka vuonna kiinni 1,2 miljoonaa ylinopeusajoa.

  
 • Näin Pasterstain kommentoi myös: "Nyt toimittajalla menneet asiat valitettavasti sekaisin. 100 % varmuudella en ole puhunut sakkotavoitteista, koska sellaisia ei ole. Tapausten käsittelytavoite Liikenneturvallisuuskeskuksen henkilökunnalla on. Kaikilla työpaikoilla on asetettu tavoitteet."

  Täysin ymmärrettävää.

    
 • Mistä voimme tietää, onko sakkotavoitteita? Jos on, ei sitä julkisesti myönnetä.

    
 • 600.000 kpl ei välttämättä ole koko materiaali jotka kamerat rekisteröivät vaan todellinen määrä on varmaan olennaisesti suurempi.

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit