Parempia nastoja

4 kommenttia
muokattu 26.03.2020 18:40

Sain nyt kehitettyä pisto kykyisemmän nastan. Kyseessä on metallin seos, joka kuluessaan terävöityy

TM kokeissa katsotaan, kumpi voittaa.

Mielestäni näitä pitää ostaa.

  
 • Mistä näitä voi ostaa? TM:n kokeissa on uudet renkaat terävine nastoineen, joten siellä kaikki nastat antavan parhaan mahdollisen pitonsa.

    
 • Kyseessä on noin kymmenen kertaa kalliimpi metalliseos ja joilla voi huoletta ajaa kesälläkin.
  TM väittää nastarenkaiden olevan muita renkaita parempia, joten ajetaan nastoilla kesälläkin, muuten markkinointi ei kannata.
  Monena vuotena juhannuksen tienoilla on ollut yöllä pakkasta, joten turvallisuus ensin?

  Eilen lyhyen otoksen perusteella joka kolmannessa autossa oli alla edelleen nastarenkaat. Lämpötila hieman alle kymmenen astetta. Täällä Naantalin seuduilla koko talven aikana liukasta saattoi olla noin 0,05%. Helmikuussa viikolla 8 kaivoin suksien sijasta ruohonleikkurin esiin.

    
 • Ympäri vuoden kelien mukaista rengastusta edellytettäessä työllisyys kohenisi aivan varmasti sillä sitä renkaanvaihtorulettia harva hoitaisi omin voimin niin usein tulisi vaihtoja tehdä. Huumoria osittain edellisessä mutta kuitenkin. Tämä talvi on ollut hyvin poikkeuksellinen sillä kesärenkailla olisi pärjännyt melkeinpä läpi talven. Etelä-Suomen osalta nastarenkaiden käyttöä ei enää oikein voi perustella mitenkään. Kitkarenkaiden käyttöä voi suositella kaikille, keskisessä Suomessa nastarenkaat ovat paikallaa kun taas Pohjoisessa-Suomessa taitaa kitkarenkaat olla oikein hyvä vaihtoehto.

    
 • Tuo on kehitetty käyttämällä kärkeen teollisuus timanttia, runkona painokoneista tuttua hyvin kestävää metalliseosta, sekä istutuksen mallina pysyvyys, jonka malli muistuttaa kuin prikkaa. Virtuaali testeissä ei irtoa milloinkaan ja pistovoima moninkertainen.
  Tarkoitukseen sopivan teollisuus timantin saa paljon halvemmalla tilattuna niitä paljon.

  Pointtina etelä-suomen typeryys, sekä TopGear henkisyys.

  Pitääkö meidän jakaa maamme renkaiden suhteen pohjoiseksi ja eteläksi?

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit