Teknisiä välineitä tupakoinnin lopettamiseen?

4 kommenttia

Ihmetyttää, miten on mahdollista että tupakoinnin lopettaminen on edelleen niin vaikeaa, vaikka tekninen kehitys on huipussaan. Löytyykö mitään appia, jonka avulla nikotiinista pääsisi helpommin eroon, vai onko ainoa keino vain mielenlujuus?

Nikotiininuuska on yksi uusi juttu mihin törmäsin. Onkohan siitäkään apua, vai pelkkä kusetus koko juttu?

  
 • muokattu 01.04.2021 08:44

  Yksi ei-tekninen, mutta taktinen keino on pyrkiä siihen ettei sytytä yhtään tupakkaa ennen klo 12. Silloin tavoite ei ole liian vaikea, ja jonkun ajan kuluessa totuttu toimintatapa hiipuu pois. Se nikotiini ei ole ainoa riippuvuutta aiheuttava tekijä, vaan myös se tupakointi /polttamistapahtuma itsessään on tottumus mistä pitää opetella eroon.

    
 • Yksi keino voisi olla että katselisi 15 minuuttia päivässä keuhkosyöpään kuolleen tupakoitsijan keuhkoja. Syntyisi ehkä jonkinlainen itsesuojeluvaistoon perustuva reaktio tupakkaa vastaan.

    
 • Omien korvien välissä tapahtuu päätös, se on ainoa oikea keino lopettaa tupakointi. Kaikki muu pähkäily on pelkkää ajan haaskausta tämän aiheen parissa.

    
 • @tracktest kirjoitti:
  Omien korvien välissä tapahtuu päätös, se on ainoa oikea keino lopettaa tupakointi. Kaikki muu pähkäily on pelkkää ajan haaskausta tämän aiheen parissa.

  Näin on.,
  Jos vain haluaa, niin kaikista addiktioista pääsee eroon.

  Näköjään pelihimo, alkoholismi, tupakka, huimausaineet jne. on niin mukavaa puuhaa, että porukka ei halua eroon niistä.

    1
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit