Älykäs sähkö

5 kommenttia

Nyt sähkö, jota ei saada asiakkaalle silloin kuin tarvitaan vaan asiakas joutuu käyttämään sitä silloin kuin sitä saadaan tuotettua ja jonka hinta vaihtelee järjettömän suurella skaalalla negatiivisesta hirvittävän kalliiksi onkin "Älykästä sähköä" (Että sitten kaikki tiedätte.)

https://tekniikanmaailma.fi/lehti/22b-2022/tyhman-sahkon-aikakausi/

  
 • Jatkossa sitten sähkö tuleekin olemaan todella älykästä, kunhan vielä tällä hetkellä lupavaiheessa olevat, kokoluokaltaan noin 50 hehtaariset aurinkokennokentät rupeavat tuottamaan sähköä - silloin kun sähköä vähiten tarvitaan.

    1
 • Lisää sähkökäyttöjä vaan niin maailma pelastuu. vertaus ; vanha talo, öljylämmitys, diesel ajoneuvo, puusauna, jopa puuhella ja leivinuuni ; sähköä per vuorokausi n.10-12kwh , öljyä 4litraa (max.1500L/v), dieseliä 1,75L (35km ka./päivä) ja klapeja 10 heittomottia yhteensä esim. miljoona vastaavaa = 3 hakevoimalaa tai yksi pienydinvoimala vs. sähkö ; sama vanha talo + maalämpö + täyssähkäri ; 10-12kwh + 20kwh (+8tkwh/v) + 35km=5kwh = 45 kwh eli yli 4 kertainen määrä sähkönkulutusta ja tähän ei riitä yksinään enää edes olkiluoto3. Ainakaan sähkö ei enää halpene vanhoihin hyviin lukemiin, siitä voi olla varma, oli se sitten lopuunkulutetuilla akkukentillä varustettu tai ei. Ja kuka maksaa kompensaatiosähkön vai kuluttaja?

    1
 • Markkinatalous hyytyy, kun kulutus hyytyy, työttömyys lisääntyy, verotulot hyytyy, sosiaalimenot lisääntyy, kommunistisen puolueen kannatus nousee.

    
 • Mietin, että onko tuollaista puoluetta Suomessa olemassakaan, mutta näyttää olevan: https://vaalit.fi/rekisteroidyt-puolueet

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit