Fiat Punto -00 1,0

7 kommenttia

Valot....
onko teille kokemuksia ongelmista Fiatin valojen kanssa?
Mulla vaihdettiin monitoimiviisari (valot/vilkut) reilu kk sitten.. ongelma tuolloin oli että vilkkua käytettäessä..ajovalot vilkkuivat..1 kerta / käännös..tai sitten hetkeksi pimenivät kokonaan..
Noh..viisari vaihdettiin, mutta nyt 2 viikkoa ongelmana... että lähivalot eivät pala aina..joskus ok, mutta joskus ei ..silloin vain parkit / pitkät toimivat..takavaloissa ei mitään ongelmaa..

Korjaamolla sanottiin, että vaihdettuun viisariin on takuu..mutta eivät voi tehdä asialle mitään, jos juuri silloin sinne vietäessä ei ongelmaa ole..ja enhän etukäteen aikaa varatetessa tiedä onko se ongelma silloin vai ei..
Korjaamolla vähän vihjailtiin, että tämä joku Fiatien yleinen ongelma..itselläni ollut tämä vasta 6 kk..

  
 • Jep jep... ne fiatin sähköt nepä ne. Italialaisten autojen suurin ongelma sähköviat.

    
 • ja taas tuli erittäin fiksu vastaus. Saksalaisissa, Ruotsalaisissa ja Ranskalaisissahan ei ole sähkövikoja. Mutta itse vikaan kyllähän se kuntoon pitää saada jos ei muuten onnistu ajat suoraan huoltoon kun vika on päällä

    
 • Ja palaute www.huoltokorjaamo.fi sivustolle, miten liike hoiti homman.

    
 • Älä huoli, samat ongelmat on uudessa TL:n kestotesti premium-Volvossakin!

    
 • Oliskohan sama alihankkija molemmilla merkeillä kun on samanlaista erikoista vikaa. 2000 luvun alkupuolelta muistuu mieleen kytkimen työ sylinterien ongelmat useissa eri auto merkeissä. Silloinkin alihankkijalta oli lähtenyt erimerkeille viallinen satsi. Tulee mieleen toki mirafiori vm 76 valoissa vikaa "aika" usein.

    
 • Lainaus:
  20.03.2006 klo 14:58 GTAm kirjoitti
  ja taas tuli erittäin fiksu vastaus. Saksalaisissa, Ruotsalaisissa ja Ranskalaisissahan ei ole sähkövikoja. Mutta itse vikaan kyllähän se kuntoon pitää saada jos ei muuten onnistu ajat suoraan huoltoon kun vika on päällä

  No en kyllä väittänytkään ettei saksalaisissa , ruottalaasis tai ranskiksis olisi sähkövikoja... on varmasti ja ainavain enemmän :wink:

    
 • Jostain kuulin, että Fiatin pahin sähköihin liittyvä ongelma on ollut johtosarjoissa ja liittimissä, ei niinkään komponenteissa. P.ska homma kuitenkin, kun on auto täynnä liittimiä ja piuhoja.

  Kaipa tuollainen vika voi johtua esim. maadoitusongelmista... ?

  Kyseles osoitteesta: http://fiatforum.ath.cx/

  Tuo paikka on täynnä Fiat-ammattilaisia :smile:

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit