Autolehdet

11 kommenttia

Mitä autolehtiä te luette Tekniikan Maailman lisäksi? :smile:Niitä nimittäin löytyy joka lähtöön ja tarpeeseen.

http://www.carmagazines.co.uk/

  
 • Motor Sport, tilaajana vuodesta 1970, ja Automobile Quarterly, hyllyssä koko kovakantinen julkaisusarja vol. 1 no. 1 - vol. 49 no. 4. Muitakin tietty vuosien saatossa tullut luettua ja tilailtuakin, mutta näillä mennään nyt.

    
 • Moottori tulee Autoliiton kylkiäisenä ja Road&Track tuli tilattua, koska vuosikerta kotiinkannettuna maksoi alle €25.

    
 • Eikös Huulilasi ole Suomen ainoa autolehti? :tongue:

    
 • piti ostaa tivoli audio radio mutta halvimmalla sen sai kun tilasi autobildin ja radio kaupan tekijäisiksi ja säästi vielä 30e...(aika heikko lehti mutta hyvät ilmaislahjat...)  lukeeko monikaan täältä

  -mobilistia

  -klassikot

  lehtiä?

    
 • finman:

  piti ostaa tivoli audio radio mutta halvimmalla sen sai kun tilasi autobildin ja radio kaupan tekijäisiksi ja säästi vielä 30e...(aika heikko lehti mutta hyvät ilmaislahjat...)

  lukeeko monikaan täältä
  -mobilistia
  -klassikot
  lehtiä?
  Kotiin tule TM:n lisäksi Moottori ja Klassikot -lehti.  Tuulilasi tulee harvakseltaan: kun vastaa "autojen auto"

  -tutkimukseen, saa jonkun numeron palkkioksi. :wink:

    
 • finman:


  lukeeko monikaan täältä
  -mobilistia
  -klassikot
  lehtiä?
  Juu, minulle tulee Mobilisti kestotilauksena. Siinä on melkoinen helmi lehdeksi jos vanhat autot ja muut koneet vähääkään kiinnostaa. Tekijöiden asiantuntemus on kovaa tasoa, lehdessä on huumoria, ja kaikesta paistaa innostus aiheeseen. Lisäksi arvostan sitä että kyseessä on itsenäinen pienkustantamo, eli kyseessä ei ole mikään ison lehtitalon tietylle kohderyhmälle kehittämä rahantekokone. Oikeastaan ainoa ärsyttävä asia Mobilistissa on toisinaan esiin tulevat poliittisesti värittyneet kannanotot.  Klassikot-lehteä ostan joskus irtonumerona, kun uusin Moblari on luettu ja jotain luettavaa pitää saada.  TM:n ja Tuulilasin pyrin lukemaan jos aikaa riittää, Autobildin ja Moottorin lähinnä selailen läpi. Kesälomalla kun on aikaa, saatan ostaa brittiläisen Mercedes Enthusiast-lehden.

    
 • Kaikkia autoalan julkaisuja luen säännöllisesti! Irtonumeroita ja vaimo joskus lahjaksi tilaa! Mobilisti ja Klassikot luulisi kuuluvan jokaisen lukemisiin! Lisäksi traktoriaiheiset lehdet kiinnostaa tekniikan ja persoonallisen antinsa vuoksi. Perus autolehtenä on mielestäni TM ja Tuulilasi samanvertaisia; ehkä Tuulilasi enemmän autoihin keskittyvänä! TM yrittää olla näennäistieteellinen vaikka lopputulos testeistä lienee sama!

  Moottori on myös ihan hyvä autolehti! AutoBild myös kun seuraa mitä on tarjolla, mutta holtittoman paljon virheitä testeissä! Ei kuitenkaan haittaa vaikka kaikkia lukee! Saksalaisia autolehtiä joskus tuli ostettua, ja ihan hienoja ovat! Mutta mentaliteetti "saksalainen voittaa aina" ei sykähdytä! AutoBildissä ovat ainakin päässeet hieman tuosta eroon!

    
 • En lue muita autolehtiä. Satunnaisesti netistä voi jotain testiä etsiä muiden lehtien sivuilta.

    
 • Jos olette tilaamassa uusia autolehtiä netistä, suosittelen lämpimästi tätä sivua autolehtien etsimiseen: http://www.lehtitori.fi/haku.aspx?a=10  Tuolta löytyy varmaan pitkälle toistasataa ulkomaista ja kotimaista autolehteä samasta palvelusta.

    
 • Tuulilasi ja TM on tullut vuodesta 1997 lähtien kotiin. Sitteen Moottori useissa jaksoissa ja myös Autobild, joka aika surkee, mutta ku "halvalla" saa.

    
 • Mobilistia tulee luettua. Siis Teknarin lisäksi.

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit