VUODEN 2009 EKOAUTO: BMW 320d Touring !!!

13 kommenttia

AMS Sverige: "Olemme testanneet tänä vuonna 99 autoa ja ekoauto 2009 on BMW 320d Touring. Siinä yhdistyy loistavat ominaisuudet, suvereeni matala kulutus ja jopa automaattina ympäristöindexi on huippuluokkaa"Parantaapi siitä? :smile:Linkki:

http://www.automotorsport.se/news/16607/vi-utser-årets-miljöbil-2009--bmw-320d-touring/

  
 • No joku auto ensvuonna sitten parantaapi?

    
 • Miksi tuota automainosta (Ruotsin AMS) pitää edes referoida? 7 Päivää lehden autotesti olisi luotettavampi..

    
 • Bugracer:

  Miksi tuota automainosta (Ruotsin AMS) pitää edes referoida? 7 Päivää lehden autotesti olisi luotettavampi..
  AMS on ehdottomasti yksi parhaista autolehdistä. Vertailut ovat kattavia ja %-arvostelu asiallinen.    
 • On tosi hyvä lehti, loistavat toimittajat ja puolueettomuuden taso takaavat lehdelle hyvän tulevaisuuden.  Epäluotettavia lehtiä ovat Tekniikan Maailma, Tuulilasi ja Teknikens Värld, jotka kaikki harjoittavat piilomainontaa.

    
 • TM ja teknikens värld siis eivät vedä mihinkään päin, ja niillä ei ole mitään motiiveja???? raportoivat vain kiltisti ''totuuden'' ?  :lol:

    
 • andertz:

  Epäluotettavia lehtiä ovat Tekniikan Maailma, Tuulilasi ja Teknikens Värld, jotka kaikki harjoittavat piilomainontaa.
  Paitsi siinä tapauksessa, jos myös ne valitsisivat BMW:n vuoden ekoautoksi? Vai mitä Andrea? :kiss: (en nyt tosin muista onko ne niin tehneet...siis valinneet ekoautoja)  petos:

  TM ja teknikens värld siis eivät vedä mihinkään päin, ja niillä ei ole mitään motiiveja???? raportoivat vain kiltisti ''totuuden'' ?
  ....ai että meinaat niinku samaan tyyliin kuin AMS? :lol:

    
 • Kumppani:


  ....ai että meinaat niinku samaan tyyliin kuin AMS? :lol:
  -ihan kaikille autolehdille vain HALOLLA PÄÄHÄN ja ihmiset itse koeajamaan näitä autoja :xmas:

    
 • Petoksen kanssa koeajamisesta samaa mieltä, mutta eihän TM'ää ja Tuulilasia voi edes verrata propagandalehdistöön kuten ruotsin AMS'ään jonka tarkoitus on aivan eri kuin normaalin lehdistön. Vaikutteita esim suomalaisissa lehdissä varmasti on, mielipiteistä voi olla eri mieltä jne, mutta voisiko joku osoittaa selvän puolueettomuuden tai trendin näistä lehdistä? Veikkaan että vaikeaa on.  Hyvää joulua kaikille !

    
 • Itsellä on ollut 3 kpl BMW-autoa, eikä mitään karvalakkimallia.Olen täysin erimieltä auton "ominaisuudeista"auto ei sovellu tänne suomen olosuhteisiin ollenkaan, kun vetotapa on "väärä"ja kulutuslukemat laitetaan ehdolle.

  Näitä testejä joita tekee lehdet, jotka ovat "juorulehti"tasolla ei kannata huomioida.Käykää itse ajamassa näitä autoja, ja kysykää käyttäjillä, ennen kuin alatte kovin kehumaan niitä.

    
 • Vuoden EGO-auto!

    
 • Vai että BMW ei sovellu tänne Suomeen ollenkaan, kun on väärä vetotapa vai. No mikä se oikea vetotapa sit muka on, kysympä vaan. Bemari tekee kuten tunnettua taka- ja nelivetoisia autoja, jotka ovatkin ne ainoat oikeat vetotavat. Mulla on ollu yhteensä neljä Pemskua ja kaikilla on päässy oli sit kesä tai talvi. Nyt on taas BMW pitkän tauon jälkeeen ja olen ihan yllättynyt miten hyvin sillä talvelä pääsee, kun viime talvena oli neliveto alla. Kyllä se vaan niin on kun on ajellu taka- tai nelivedolla niin ei kyllä tee mieli minkään etuvetorimpulan rattiin, niin paljon mukavempaa on oikeilla autoilla ajella.

    
 • lauravee:

  Bemari tekee kuten tunnettua taka- ja nelivetoisia autoja, jotka ovatkin ne ainoat oikeat vetotavat.
  se tekee myös etuvetoisia Minejä  lauravee:


  . Kyllä se vaan niin on kun on ajellu taka- tai nelivedolla niin ei kyllä tee mieli minkään etuvetorimpulan rattiin, niin paljon mukavempaa on oikeilla autoilla ajella.
  onhan se mukavaa sladissa pelleillä talvella mutta jos haluaa eteenpäin päästä niin hiukan eri juttu    
 • petos:

  TM ja teknikens värld siis eivät vedä mihinkään päin, ja niillä ei ole mitään motiiveja???? raportoivat vain kiltisti ''totuuden'' ?

  :lol:


  taitaa olla ruotsin ams jotain sukua saksan vastaavalle?    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit