Tuleeko Nissan Cube Suomeen?

39 kommenttia
2»
  • "Vai että Euroopassa Suomea lukuunottamatta. Kumma vaan, että täällä EU:n väkiluvultaan toiseksi rikkaimmassa maassa Cube ei mitään erikoista kulttistatusta näytä nauttivan. Kenties sitten jossain muualla."



    Kirjoitat siis Puolasta?

      
  • Otapa faktat haltuun. Puola ei taida mahtua edes viiden joukkoon.

      
  • http://www.iltalehti.fi/autot/200903040160633_au.shtml



    Hyviä uutisia. Autoa ei ole myynnissä ilmeisesti siksi, että tuotanto on myöhässä. On siis kaiketi toivoa saada tämä ruma kaunotar sulostuttamaan suomalaista tylsää automassaa.

      
  • Olen tehnyt sellaisen päätöksen, että jos pääsen Cuben rattiin, ryhdyn morjenstamaan muita Cubekuskeja aina kun vastaan tulevat. Näinhän tekivät Sitikkamiehet käsittääkseni vielä 70-luvulla.



    Itselläni oli 90-luvun alussa Buick Regal ja toiset jenkkiautokuskit moikkailivat. Nykyisin on tainnut tuollainen kulttuuri kuolla - valitettavasti. Johtuisiko siitä, että nykyisin kaikki autot ovat samanlaisia ja samannäköisiä? Rohkeita eksentrikkoja varmaan löytyy vielä sosialidemokratian tasapäistämästä Suomestakin, joten eiköhän moikkailuperinne saa jatkoa kunhan vain Cube rantautuu tänne skodajunttilaan.

      
  • Anders-Simo:

    Olen tehnyt sellaisen päätöksen, että jos pääsen Cuben rattiin, ryhdyn morjenstamaan muita Cubekuskeja aina kun vastaan tulevat. Näinhän tekivät Sitikkamiehet käsittääkseni vielä 70-luvulla.




    NSU RO80-kuskit puolestaan moikkasivat toisiaan näyttäen sormilla parhaillaan pellin alla olevan wankel-voimalaitteen järjestysnumeron.



    Riittävän persoonallisen ja harvinaisen kulkupelin ratissa samanlaisten moikkaaminen tulee ihan luonnostaan, ei sitä tarvitse edes päättää. Tämän olen huomannut Lancia Deltan hommattuani, vaikkei kättä ole tarvinnut järin montaa kertaa heilauttaa.



    Toivottavasti saat Cuben allesi, paras autovalinta on aina se jota tekee kovasti mieli jonkin tunnepitoisen seikan takia. Ajakoot testivoittajilla ja myyntimenestyksillä ne, jotka eivät osaa haluta mieleistään autoa. Ja kinatkoon keskustelupalstoilla, jos ei oma auto satukaan voittamaan testiä...

      
  • Mini ja Alfa Romeo kuskit morjenstavat edelleen.

      
  • On eräs liikenöitsijäryhmä jotka moikkaavat lähes kaikki, nimittäin motoristit ja olen myös ymmärtänyt että vaunuilijat ja asunto autoilijat, kuten myös veneilijät lukuunottamatta osaa purjeveneilijöitä jotka kokevat olevansa parempia kuin muut kansalaiset.



    Kertoo ainakin sen, että harrastus yhdistää ja aina voi luottaa apuun, jos sattuu sitä tarvitsemaan. Kuinkahan autoilijoihin saisi tartutettua saman taudin.

      
  • Hienoa että tälläinen kulkine, on tännekin luvassa ja kaikille sen hankkiville lupaan morjestaa ainakin motolla liikkuessa.



    Saa nähdä kun näkee luonnossa alkaako kiinnostaa, se ainakin on varmaa että tosikoita ei kyseinen kulkine kiinnosta, vaatii hyvän huumoritajun ja terveen itsetunnon.

      
  • No niin, Nissanin miehet!



    Tehkää jo se päätös Cuben tuomisesta Suomeen! Kansa kärsii tylsissä Auriksissa ja Golfeissaan! Kansa haluaa persoonallisuutta, muotoilua, kujeilua, rohkeutta, seksikkyyttä ja modernismia.



    Nissaniltahan tulee syksyllä Juke, toinen erittäin persoonallinen auto. Cube ja Juke olisivat hieno profiilinnostattajaparivaljakko!



    Ei kai Nissan voi pelkkään Qashqaihin tukeutua? Uusi Micrakin on tylsä, Tiida on vanhus, Primeraa ei ole. GT-R on kallis, Zetaan ei mahdu kuin kaksi, Muranoon eivät kansan rahat riitä.



    Toimikaa! Kiitos!

      
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit