Mielenkiintonen konsepti...

5 kommenttia

Aika menevän näkönen "farkku CLS"

http://www.autocar.co.uk/News/NewsArticle/AllCars/248961/Toivotaan, että tulis tuotantoon.

  
 • Taas yksi malli, jonka olemassaolan ainoa peruste on erilainen ulkonäkö. Luulisi Mersulla riittävän ihan oikeintakin kehitysprojekteja. Jotain ainakin pitäisi tehdä. Mersu on nimittäin tippunut muutamassa vuodessa luokkansa ykköstilalta kolmanneksi.

    
 • Ei musta oo mitään pahaa, että on erilainen ulkonäkö, kun tavallisesti. Ja on toi nyt kuitenkin järkevämpi, kuin esim. X6.  Toinen aika hyvän näköinen malli ois tossa:

  http://www.worldcarfans.com/110030224877/opel-flextreme-gte-concept-in-geneva  Musta toi pesee ton Mersun 6-0.

    
 • On aika turhaa verrata Mersun tuotantovalmiin oloista konseptia Opelin muototutkielmaan. Tutkielmat ovat aina näyttäviä, mutta yleensä ne muuttuvat tylsiksi harmaiksi laatikoiksi ennen tuotantoon pääsyä.

    
 • On tuo aika tyylikäs, jos sitä vertaa vaikkapa Bemarin 5-sarjan GT:hen joka lienee aika suora kilpailija.  Totta ettei MB:n viime aikaisissa malleissa ole mitään mullistavaa uutta sinänsä. Sitä ei mielestäni tosin ole Bemarin eikä Audinkaan malleissa. Bemarillakin tuotekehitys on keskittynyt viime aikoina lähinnä entistä massiivisemman näköisiin ja myös painavampiin möhkäleisiin.

    
 • Minusta tuossa konseptissa ei ole mitään kiinnostavaa. Makuasia tietysti, mutta minusta se ei ole edes hyvän näköinen.

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit