Tekniikan maailman vanhat vuosikerrat

36 kommenttia
2»
 • Oho.. viimeks alkukesästä käynä täällä kattomassa, nyt tuli mieleen että onko yhtään kommenttia tullut.  Kiinostaishan vielä noi lehdet, tosin hakemaan en niitä paljoa kerkiä..    
 • Moi,  minulla olisi vapaana TM:n vuosikerrat 1981-1991. Kerran selatut ja täydelliset vuosikerrat. Voin luopua niistä pientä korvausta vastaan. Olen työssö Turussa, mutta liikun aika usein työsioissa myös pääkaupunkiseudulla.

    
 • Moi Jykke1,  Kukaan ei ole vielä vastaillut, joten jos lehdet ovat edelleen kaupan, niin pane mailia hemmob@gmail.com.

    
 • Moro,

  Minulta löytyisi täydellisiä ja epätäydellisiä TM:n vuosikertoja 70-luvulta lähtien näihin päiviin saakka. En ole vähään aikaan käynyt yksitellen lehtiä läpi, joten en pysty tarkkaan kertomaan, miten täydellisiä vuosikerrat ovat ja missä kunnossa kaikki lehdet ovat. Lehtiä kyllä piisaa. Nyt täytyy saada varastoon lisää tilaa ja luovun lehdistä. Jos kiinnostaa, kohtuullista korvausta vastaan luovun niistä. Lehdet ovat Espoossa. Emailini: miklai2008@gmail.com

    
 • Annetaan hyvään kotiin iso pino 70-luvun Tekniikan maailmoja. Kokoelmassa vuosikymmenen alkupuoli TM:n kansioissa ja loppupuoli irtonumeroina. Toimitustapana nouto Porista tai kuljetuksesta lähistölle voidaan sopia kohtuullisesta korvauksesta. Yhteydenotot ah[piste}trashÄTgmail.com.

    
 • TM vuosikerrat jostain 90-luvulta 2010-luvun alkupuolelle Helsingissä, useimmissa kaikki numerot tallella.
  Varastotilan puutteen vuoksi voisin luopua näistä, jos joku noutaisi. Saa niistä pienen korvauksenkin tarjota. Kiinnostuneet voivat soittaa 050 5012979.

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit