AUDI A4 Quattro - Helmikuun tarjous 990€

7 kommenttia

Hyvä kampanja Audilla, A4 Quattro helmikuun ajan tarjouksessa:

http://www.audi.fi/VV-Auto/Audikampanja.nsf/HTML/quattrokuuKyseessä Audin 100v. juhlamalli ja Quattron saa 990€ lisähintaan. Lisäksi varustelussa xenonit ja 17" alut, ym. Esim. 160hv 1.8 TFSI Quattro: 38.990 €. Etua n. 4500 €.Koko mallisto:

http://www.audi.fi/VV-Auto/Audikampanja.nsf/A4100Vnro37.pdfVakaata menoa olisi tarjolla 4-vetona tässä kun vaikka ajattelee viime päivien liukkaita aamuja.

  
 • Nämä tarjoukset, joissa hehkutetaan monen tonnin etuja, ovat siinä mielessä yhtä tyhjän kanssa, että kyllähän uutta autoa ostaessa joka tapauksessa saa tuollaisen 10% alennuksen kokonaispaketista auto+lisävarusteet, etenkin jos lisävarusteita on tulossa paljon. Jos on ns. hyvä tarjous, on sen päälle vaikea saada merkittävää alennusta.

    
 • claudius:

  Nämä tarjoukset, joissa hehkutetaan monen tonnin etuja, ovat siinä mielessä yhtä tyhjän kanssa, että kyllähän uutta autoa ostaessa joka tapauksessa saa tuollaisen 10% alennuksen kokonaispaketista auto+lisävarusteet, etenkin jos lisävarusteita on tulossa paljon. Jos on ns. hyvä tarjous, on sen päälle vaikea saada merkittävää alennusta.
  Luultavasti tässä vaikeassa taloustilanteessa tehtaat tulevat vastaan näissä tarjouksissa ja alennus toteutuu kokonaisuudessaan. Audi ja BMW avasivat kisan, mitähän Mercedes keksii 990 euroon? :smile:  Nythän on myös vastaava tarjous BMW 3- sekä 5-sarjasta: automaatti hintaan 990eur:  http://www.bmw.fi/fi/fi/general/business/introduction.html

    
 • Noita kampanjoita tullaan varmasti näkemään pitkin vuotta mitä erilaisimpia. Ostajan ei kannata riehaantua vielä tuollaisista alennuksista.

    
 • Volkswagen tiputtaa halvimman Passat dieselin hinnan Luxline-varustein 26 500 euroon. Siihen saa 400 lisähinnalla vielä navigaattorin.  Näitä tarjouksia tosiaan tullaan näkemään vielä lisää vuoden mittaan.

    
 • Andrea:  Kyseessä Audin 100v. juhlamalli


  jepulis miksei samantien 200v juhlamalli, molemmilla yhtä paljon todellisuuden kanssa tekemistä..

    
 • Näitä tulee varmasti vielä paljon lisää. Parhaat tilaisuudet tosin lienevät esittelyautoissa ja käytetyissä, joissa autoliikkeillä on omaa rahaa kiinni. Rahoituksen tiukentuessa kassavirta on välttämättömyys.

    
 • Vuosi sitten sai bemariin nelivedon takavedon hinnalla. Käteisalennusta suoralla kaupalla muistaakseni 3%, jätin väliin....

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit