AUTOVERO poistuu vihdoinkin

127 kommenttia
1235»
 • Lainaus:
  05.11.2007 klo 08:18 HB50 kirjoitti
  Autoverouudistus näyttää ihan hyvältä, lukuunottamatta sitä, että dieseleiden haitallisia hiukkaspäästöjä alentavan DPF-suodattimen tulisi olla autoveroa alentava laite. DPF tullee pakolliseksi kaikkiin EU:n alueella myytäviin diesel-henkilöautoihin lähitulevaisuudessa.Ja hyvä niin. Haitallisten pienhiukkasten (energian tuotto ja liikenne ) on arvioitu pelkästään Euroopassa aiheuttavan vuosittain 30000-50000 ennenaikaista kuolemaa. Ja tämä on varovainen arvio.


  Siis pitäkää etäisyyttä niihin VAGineisiin TDI-koneineen, kun kiihdyttelevät!

    
 • Lainaus:
  05.11.2007 klo 00:18 Rampe2 kirjoitti
  Mitä se Simppa tietää sairaanhoitajien koulutuksesta ja varsinkin työstä? Ei ilmeisesti mitään! Jos joutuisit päivän tekemään esim. tehohoitajan hommaa, veikkaisin, että et selviydy siitä vähimmässäkään määrin! Taitaisi tulla rumihia! En tiedä mitä itse teet, mutta pätevä sairaanhoitaja saattaisi luovia sinun hommassasi sen päivän ilman suurempia ongelmia! Ei tule ehkä rumihia!

  Veikkaan, että Tehyssä ovat tyytyväisiä, jos ongelmahenkilöt eroaisivat kaikki liitosta!


  Minä tiedän sen verran, että sairaanhoitajien keskiansio on 2500€/kk (perushoitajat mukaanluettuna, jotka eivät ole edes lukiota käyneet!!!), joka on opistotasoisen koulutuksen vaativasta työstä täysin kohtuullinen korvaus varsinkin luvattujen lisien kera, jotka eivät ahneille Tehyläisille kelvanneet. Opistokoulutus sairaanhoitajaksi kesti 3,5v erikoistumisineen, joten se ei todellakaan ole mikään korkeakoulutus mitä Tehy yrittää nyt valheellilsesti syöttää kansalle.

  3,5v koulutuksella on ihan turha koittaa päästä tähän duuniin siltä istumalta!

  Moni oikeasti korkeastikoulutettu akateeminen henkilö saa pienempää palkkaa kuin Tehyläinen. Piste.

    
 • Lainaus:
  05.11.2007 klo 00:11 Rampe2 kirjoitti
  Koulutusta ja vastuuta! Sinullako vai sairaanhoitajilla, Joxa?


  Kait molemmilla, mutta minulla enemmän! :sunglasses:

    
 • Autot, joiden päästöjä ei ole määritelty eu-normin mukaan, verotetaan kokonaispainon perusteella. Tämä koskee lähinnä tuontiautoja. Onko jossain ollut taulukkoa tästä verotusperusteesta?

  Nyt kaikki on vain hurrannut (paitsi oppositio, joka oli suorastaan närkästynyt) uusia autoja koskevaa edullista kohtelua, mutta onko tässä valtion salainen ase kurittaa tuontiautoja?

  Sama koskee käyttömaksujen kohdalla uutena Suomesta noin ennen vuotta 2001 ostettujen autojen omistajiakin.


  [Herbert muokkasi tätä viestiä 10.11.2007 klo 08:21]
    
 • En malta olla kuittaamatta Simpalle ja Joxalle, vaikka ei liity kuin varainkäytön suhteen palstan aiheeseen! Tekisikö hallitus lakiesityksen, jos te irtisanoutuisitte? Olisitteko niin tärkeitä ja vastuullisia? Tiedän, ettette irtisanoutuisi, mutta noin hypoteettisesti!

    
 • Lainaus:
  12.11.2007 klo 20:03 Rampe2 kirjoitti
  En malta olla kuittaamatta Simpalle ja Joxalle, vaikka ei liity kuin varainkäytön suhteen palstan aiheeseen! Tekisikö hallitus lakiesityksen, jos te irtisanoutuisitte? Olisitteko niin tärkeitä ja vastuullisia? Tiedän, ettette irtisanoutuisi, mutta noin hypoteettisesti!


  Olen "yksityisellä" töissä joten minut vain "korvattaisiin"! :ashamed:
  Jos kaikki kaltaiseni irtisanoituisi niin Suomi menisi "jumiin"! :innocent:

    
 • Lainaus:
  12.11.2007 klo 20:03 Rampe2 kirjoitti
  En malta olla kuittaamatta Simpalle ja Joxalle, vaikka ei liity kuin varainkäytön suhteen palstan aiheeseen! Tekisikö hallitus lakiesityksen, jos te irtisanoutuisitte? Olisitteko niin tärkeitä ja vastuullisia? Tiedän, ettette irtisanoutuisi, mutta noin hypoteettisesti!


  Väittäisin, että varsin monen alan joukkoirtisanoutuminen pistäisi hallituksen polvilleen. Omasta mielestäni typerä neuvottelukeino, vaikka osalle hoitajista soisin reippaan palkankorotuksen, mutta en automaattisesti kaikille.

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit