Tulossa vuoden suurin kombivertailu AMS:ssä - mukana Audi, BMW, Volvo, Subaru, Mersu, Saab, Cadillac

35 kommenttia
2»
 • andertz:  Tarkoitin lähinnä sitä että BMW-kuskit on sen verran merkkitietoisia että ne eivät hevillä Fordiin vaihda, tai ylipäätään muuhun merkkiin, koska ovat niin kiintyneitä autoonsa.

  -Sehän kertoo juuri äärimmäisestä tyytyväisyydestä, ja omistamisen ilosta huolimatta kalliista hinnasta.

  Veikkaampa että Ford taas on ylivoimaiselle enemmistölle sillä ajavista vain edullinen ja hyvä kompromissi tilaa, hintaa ja kustannuksia, perusauto muiden joukossa. Sen kummemmasta rakkaudesta merkkiin tuskin on kyse.  Itse en mitään pikkubemaria osta ikinä (300-sarja), eihän semmoisella tee hevonpaskaa kun siihen ei mahdu istumaan kunnolla.


  -ei sitä varmaan ole suunniteltukkaan miksikään tilaihmeeksi. Joillain merkeillä on muitakin tavoitteita kuin olla vain halpa ja tilava, ja olla suurimpien massojen ulottuvilla.  Sama koskee tosin muitakin pikkuautoja, mutta bemareissa on se ongelma että ne ovat varsin kalliita vaikkei edes välttämättä ole radiota vakiovarusteena.

  Ford ei siis rahasta ihmisiä varusteilla niinkuin joku BMW.  -mutta tuolla hinnalla ja sillä ettei tehdä joka lompakolle jotakin huttua, pidetään huoli siitä että merkin imago pysyy himoittavana ja tavoitelluna.

  Ford taas kuuluu joukkoon jonka omistaja saa katsella parkkipaikalla että on varmasti menossa omaan autoonsa.
    
 • "Ford taas kuuluu joukkoon jonka omistaja saa katsella parkkipaikalla että on varmasti menossa omaan autoonsa."  Pikkusen rajaa! Kyllä noita tavis Bemareita on siellä parkissa aivan samoissa määrin! Autoilu bon petos käytäntöä, ei uskontoa; vaikka osa niin luuleekin!

    
 • Nasse:


  Autoilu bon petos käytäntöä, ei uskontoa; vaikka osa niin luuleekin!
  Eiköhän uskonnolla kuitenkin ole aika vahva rooli autoilussa.

    
 • kyllä nassen täytyy nyt yrittää ymmärtää tälläisiä pöljiä jotka uskovat että autoissa on oikeasti eroja, tai että viinat on erilaisia, vaikka ovatkin samaa nestettä -toisilla vain hienommilla pulloilla ja etiketeillä. Uskontoa?

    
 • Puhumattakaan siitä, että suomalainen pitää norjalaista pullovettä hintansa arvoisena.

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit