Fift gear

14 kommenttia

onko porukka katsellut Fift Gearia?eilen satuin katselemaan jimiltä kun kokeilivat vauhdikasta jaguaria ja 5-litraista meseä. ja on minusta ihan ok ohjelma, parempi kuin lapsellinen ja koko ajan ''muka hauskuuttava'' top gear, josta en tykkä yhtään.mitäs mieltä muut ovat?

  
 • Mutta niidenhän mielestä 5-sarjalaista harkitsevan kannattaa pohtia tosissaan myös Volvoa tarkkaan. Voiko sellainen lähde olla hyvä?  The V70 is quite highly priced though, and is around the same price of BMW's 5 Series Tourer, putting it in direct competition. Spec sheets show there's not much between the two models, although the BMW is still more of a driver's car despite Volvo's improvement. In the end, it will depend on personal taste and badge preference, but we think the V70 is surprising and definitely worth serious consideration.  http://fifthgear.five.tv/jsp/5gmain.jsp?lnk=201&model=1181&description=Volvo%20V70  Itse olen sitä mieltä, että ainakin nettikoeajot ovat varsin hyviä. Itse ohjelmaa ei pahemmin ole tullut katsottua. Mahtaakohan edes näkyä täällä?

    
 • Ihan mukavaa ajankulua fift gearin katselu. Jimiltä tulevat jaksot on turkasen vanhoja, silti tulee katsottua aina kun muistaa.

    
 • Pakko korjata sen verran, että nimi luonnollisesti on Fifth Gear. Fifth on enklantia ja se tarkoittaa viidennettä tuossa yhteydessä. Sanontana Fifth Gear voi meinata myös suomeksi kutakuinkin viitosta. Hassuja sanaleikkejä noilla enklesmanheilla.

    
 • Vackraste:

  Ihan mukavaa ajankulua fift gearin katselu. Jimiltä tulevat jaksot on turkasen vanhoja, silti tulee katsottua aina kun muistaa.
  Ovathan nämä melko huvittavaa katsottavaa, kun niiden koeajama "uusi" malli on jo poistunut markkinoilta. Toisaalta erään esittelijän kannalta aikakoneella matkustaminen on pelkästään ohjelman tasoa kohottavaa. :wink:

    
 • Kyllähän sitä katselee, mutta kyllä Top Gear on huomattavasti parempi.

    
 • Tietääkö joku miltä vuodelta noi JIM:in fifth gearit on? Taannoin esiteltiin uutena autona Nissan primera..eli vissiin jostain 2002. Top geariin noita ei voi oikein verrata, top gearia katsoessa tulee lopussa mieleen että joko se nyt loppui, fifth gearin tapauksessa kaksi puolen tunnin peräkkäistä jaksoa saa vilkuilemaan kelloon josko se jo loppuisi.

    
 • Seuraan molempia, Top Gearia sekä Fifth Gearia sitä mukaan kun Briteissä tulevat. Varsinkin Fifth Gearissa on sellaisia uutuuksia ajossa mitä ei vielä Suomessa ole. Ohjelmien tyyli on erilainen, Fifth Gear asiaohjelma ja Top Gear viihdeohjelma. Top Gearissa juontajien persoonat ja vuorovaikutus on pääosassa, mutta nautin myös normaaleista koeajoista. Varsinkin Jeremy Clarksonin tyyli on lyömätön, oli sitten kyse autoista tai mistä tahansa asiasta. Vaikka en läheskään kaikessa samaa mieltä olekkaan. Fifth Gearissa sitten taas itse autot ovat pääasiassa, ja se on paljon informatiivisempi. Molemmissa on omat puolensa ja suosittelen varauksetta molempia ohjelmia autoista kiinnostuneille! Suosittelen myös lukemaan Clarksonin lähes viikottaisia kolumneja osoitteessa http://driving.timesonline.co.uk/tol/life_and_style/driving/jeremy_clarkson/

  Mies menee koeajoissaan vähän pintaa syvemmälle, eikä keskity vain siihen millainen moottori autossa on tai millaiset tilat, vaan siihen minkä fiiliksen se saa aikaan.

    
 • Pienen pätkän näin fifth gearia. Siinä toimittaja totesi 10 vuotiaan isomoottorisen Jaguarin tai Mersun maksavan saman verran kuin Focus uutena ja olevan täysin selvä asia, kumpi on parempi valinta.  Ei vakuuttanut tuo, kuten ei sekään, että joka toisessa lauseessa piti kiroilla, kun ajoi Opelilla.

    
 • Herbert:

  Siinä toimittaja totesi 10 vuotiaan isomoottorisen Jaguarin tai Mersun maksavan saman verran kuin Focus uutena ja olevan täysin selvä asia, kumpi on parempi valinta.

  Ei vakuuttanut tuo

  -se oli toimittajan näkemys.

  vapaasti valitessa ottaisin itsekkin sen jaguarin taatusti ennemmin kuin tavan focuksen.

  riippuen tietysti mihin auto pitäisi käyttää.

    
 • Tulee katseltua. Vaikka arvostelijat ovatkin suht raivostuttavia ja monesti joudun olemaan erimieltä, on se silti auto ohjelmien paremman tarjonnan puolella. Ei silti niin hyvä kuin top gear, joka arvostelee ja viihdyttää. Tietysti mielipide erot nousevat esiin arvosteluissa, mutta näinhän se aina.  Saisivat nuo suomalaiset Startin tekijät ottaa vähän mallia miten autoja arvostellaan, niin että kiinnostaa.. startin arvostelut on yhtä turhan kanssa, koska kuka vaan voi mennä koeajamaan autoja ja laittaa vaikka kaverin lukemaan monotonisella äänellä vieressä manuaalista, mitä autosta löytyy.

    
 • "Ei vakuuttanut tuo, kuten ei sekään, että joka toisessa lauseessa piti kiroilla, kun ajoi Opelilla."

  Mutta sehän totta, että pitää kiroilla, jos ajelee opelilla

    
 • Nähtävästi tv-kanavia kiinnostaa vain se, että saadaan kansainvälisiä ohjelmia halvalla, paskat siitä että tällaiset auto-ohjelmat, joiden pitäisi olla ns. ajan hermolla, ovat vuositolkulla vanhoja. Itse en aio ainakaan Fifth Gearia katsoa jatkossa, jos näyttävät noita aataminaikuisia jaksoja.  :smirk:

    
 • Ruotsin Trafik Magazinia ikävä. Taitaa olla ainoa laadukkaasti tehty ohjelma, jonka olen nähnyt. Sekin loppua kohden huononi, kun vanhin kaveri menetti korttinsa ja ehkä siksi jäi ohjelmasta kokonaan pois.

    
 • Kerran kun satuin katsomaan Fifth Gearin. Siinä pickup testi oli ainakin niin huono kuin olla ja voi. Ei mitään sellaisia ominaisuuksia joilla on oikeasti merkitystä testattu, katsottiin vain kumpi on mukavampi ajaa aivan tasaisella tiellä ja sekin tehtiin "takauolituntumalla", joka todellisuudessa meni juuri toisin päin. Ei mitään järkeä, nelivetoa ei testattu yhtään, ei maasto-ominaisuuksia eikä kuormankuljetusominaisuuksia. Ei mitään järkeä tuossa fifth gearin testissä. Se on ainut kerta kun testin katsoin, todellla huonot kokemukset.

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit