Riippumaton AMS, hae äkkiä omasi (jos olet VW-fani)

11 kommenttia

Auto Motor und Sportin vertailutestilistan ensimmäinen sivu: 10 testiä joissa joka ikisessä VW tai Audi mukana. Joka ikisessä paitsi yhdessä VW tai Audi voitti. Siinä yhdessä missä ei tullut voittoa Audi tuli toiseksi neljän pisteen erolla 526-530 Mersua vastaan.Eihän tuossa mitään kummallista ole... Näin toimii ihan luotettava suoraselkäinen lehti, eikä VW-konserni ole koskaan yrittänyt vaikuttaa lehdistöön mitenkään epäasiallisesti.

  
 • Miksi trollaat?

    
 • Palstan besserwisser (Polpot) ulvoo kuuta. AMS on arvostettu ja taatusti riippumaton lehti. Kuten koko Saksan teollisuus, tämä mainittu läpyskäkin on hyvässä hapessa ja pärjää omillaan.

    
 • Väärin testattu, kun BMW ei voittanut. :tongue:

    
 • Olipa aika, jolloin BMW menestyi nykyistä paremmin AMS:n testeissä. Lienevätkö silloinkin testanneet väärin. PutPut voisi listata ne lehdet, jotka testaavat oikein. Aika monta lehteä on saanut haukut sen jälkeen kun BMW ei voittanutkaan testiä.

    
 • Ei saakeli. Rupeaa oikein harmittamaan sun puolestasi.  Ensin liikenteessä kaikki kohtelee sua väärin. Ja sitten vielä lehdetkin testaa väärin.  Paljonko verenpaine?

    
 • Nonni, eli viiden älykön mielestä tuo on ihan ok? Ei mitään ihmettelemisen aihetta saati että olisi suorastaan äärimmäisen paljon vialla?  No, Suomalaisethan ovat umpisokeita kartellien ja monopolien alamaiskansaa joille ei kuluttajataitoja ole eristäytyneessä sosialismissa elämisen myötä kehittynyt lainkaan. Kaikki tehdään apinareaktioiden, päähän taotun propagandan, turhautumisen tuomien agressioreaktioiden ja mutu-tuntuman perusteella.  'Keskustelu' myös -ette tekään viisi ajatelleet että on aika noloa väittää että lehden etusivulla oleva merkin 10/10 testiosumaa 9/10 voitoilla olisi muuta kuin todella päin h***ettiä oleva tilanne! Eli joko olette todella typeriä tai sitten valehtelette tahallaan ihan mitä vain jotta pääsette riitelemään/aukomaan. Normimeininkiä Suomessa, mikäs siinä jos se on teidän mielestä hyvä tapa elää.

    
 • Putput:

  Nonni, eli viiden älykön mielestä tuo on ihan ok? Ei mitään ihmettelemisen aihetta saati että olisi suorastaan äärimmäisen paljon vialla?

  No, Suomalaisethan ovat umpisokeita kartellien ja monopolien alamaiskansaa joille ei kuluttajataitoja ole eristäytyneessä sosialismissa elämisen myötä kehittynyt lainkaan. Kaikki tehdään apinareaktioiden, päähän taotun propagandan, turhautumisen tuomien agressioreaktioiden ja mutu-tuntuman perusteella.

  'Keskustelu' myös -ette tekään viisi ajatelleet että on aika noloa väittää että lehden etusivulla oleva merkin 10/10 testiosumaa 9/10 voitoilla olisi muuta kuin todella päin h***ettiä oleva tilanne! Eli joko olette todella typeriä tai sitten valehtelette tahallaan ihan mitä vain jotta pääsette riitelemään/aukomaan. Normimeininkiä Suomessa, mikäs siinä jos se on teidän mielestä hyvä tapa elää.
  Mutta jos BMW olisi voittanut 9/10:stä, se olisi oikein. Niinhän? :lol:    
 • kerro putput mikä niissä teisteissä on/oli väärin?

  kuitenkin tiedät vastauksen...  ilmeisesti tarkoitat tuon sivun testejä?

  http://www.auto-motor-und-sport.de/vergleichstest-606287.html  oletko itse ajanut kaikilla noilla autoilla vertailutestit että voit sanoa "väärin" testatuiksi?  kerro meille onnettomille huijatuille oikeat lopputulokset sinä suuri oraakkeli

    
 • Eikö tosiaan päässä mikään raksuta? Ei mitään huomautettavaa jo siitä että 10:stä testistä 10:ssä on VW tai Audi mukana? Sitten vielä voittajana 9:ssä kymmenestä, siis 90%:ssa -haloo!- voittajana VW tai Audi! Muutenkin noissa testeissä taitaa 90% kaikista olla VW, Mersu ja Bemu.  En tiedä mikä on pahempi juttu: se että nuo testit olisivat oikeasti peräkkäisiä kronologisesti vai se että ne on poimittu tuohon etusivulle monen vuoden ajalta.  Huhhuh... Siis j****uta lehden sivustolla on etusivulla JOKAISESSA testissä VW/Audi, ja KAIKISSA voitto paitsi yhdessä kakkossija parilla pisteellä. Kuinka syvällä pään pitää olla että vielä soittaa suuta siitä että tuon nostaa esille HUIKKASEN outona juttuna!!!!!!!????  On se VW kai tosi hyvä auto, eihän niitä muita näytä olevankaan olemassa, korkeintaan muutama Mersu ja Bemu niiden lisäksi jotka on vissiin vain huonona esimerkkinä mukana testeissä. Eli väkisinkin VW on parempi kuin Renault, Honda, Ford, Volvo ym. kun ei niitä taida enää olla myynnissäkään AMS:n mukaan!

    
 • Provohan tämä on kuten, "Audi luokkansa paras" aloituskin.  Mutta, en minä tiedä onko siinä mitään kiistämistäkään, että tuo tulos ei todennäköisesti vastaa ihmisten mielipiteitä yksi yhteen.  Koska, jos ihmiset olisivat tuota mieltä, eihän muita autoja myytäisikään.  :xmas:  Itse ainakin olen kriittinen kaikkia autotestejä kohtaan. Koska, yksi muuttuja on käyttäjä itse, ja autoasioissa makuasiat painaa paljon. Toiset tykkää, että joku asia on tehty yhdellä tavalla, jotkut haluavat sen tehtävän toisella tavalla. Jotkut taas painottavat eriasioita eri tavalla mitä toiset.  Siksi, tulos ei yksittäiselle käyttäjälle suoranaisesti kerro välttämättä mitään. Mutta testin lukemalla voi ehkä selvitä, onko testaajien huomiot ja mielipiteet itselle merkitsevistä asioista, jos ovat, silloinhan tuloskin saattaa olla omaan näkökulmaan sopiva.  Taas, jos on arvioitu ja painotettu omasta mielestä irrelevantteja asioita, ei tuloskaan paljoa merkitse.

    
 • Onneksi jokainen voi lukea vain niitä testejä mitä itse haluaa. On varmaan täysin selvää että absoluuttisen oikeaa testiä ei ole olemassakaan, ja kun testivoitot yleensä tulevat melko mitättömillä (ehkä 1-5%) eroilla pisteissä tai arvosanoissa niin on ihan täysin tuurissaan mikä auto voittaa, eli joskus joku testaajien ihan subjektiivinen käsitys jostain pikkutjutusta kääntää tuloksen toiseksi.  Teknikens Värld:in testissä F10 530d voitti, mutta A6 ois kai voinut voittaa jos siinä ei ois ollut urheilualustaa ja isoja vanteita jotka testin mukaan pilasi mukavuuden.

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit