ë-Mobil - Venäläinen hybridi

3 kommenttia

Venäjältältä kuuluu kummia. Venäläiset ovat kehittäneet edullisen auton, jonka lupaukset taloudellisuudesta saavat länsiautot näyttämään kehittymättömiltä. Kyseessä on varsin mielenkiintoisella polttomoottorilla varustettu sarjahybridi.

https://www.youtube.com/watch?v=aZB0Go3Kj-k

http://yohybridcar.com/http://www.iltasanomat.fi/autot/venaja-saa-uuden-yo-ihmeauton---tehtaan-peruskivi-muurattiin-pietarissa/art-1288394264743.html

  
 • Siinä on kohtuu pala purtavaksi näille nykyisille hybrideille. Mielenkiintoista myös alkaako venäjä nousemaan tosissaan neuvostosuosta talouden ohella teknisissä laitteissa.

    
 • Vieläköhän tässä joutuu kokemaan toisenkin venäläisten autojen jakson.

  Odotan mielenkiinnolla EuroNCAP:n tulosta.

    
 • Vackraste:

  Siinä on kohtuu pala purtavaksi näille nykyisille hybrideille. Mielenkiintoista myös alkaako venäjä nousemaan tosissaan neuvostosuosta talouden ohella teknisissä laitteissa.
  Ei kilpaile nykyisten hybridien kanssa kovinkaan laajalla rintamalla. Auton massa on 700 kg, teho 45 kW, huippunopeus 120 km/h, ilmeisesti kyse on kaksipaikkaisesta kulkineesta. Siihen nähden tuollainen 3,5 l/100 km on sarjahybridille hyvä muttei epärealistisen hyvä lukema.  Jos moottori on niin eksoottinen kuin mitä linkit antavat ymmärtää, niin kieltämättä auto on vähintäänkin mielenkiintoinen tuttavuus. Lisäksi siinä huhujen mukaan käytetään superkondensaattoreita akkujen sijasta, mikä sekin on aika jännittävä valinta.  Tehtaaseen on laitettu sen verran rahaa, että projekti taitaa olla ihan olemassaoleva. Odotamme jännityksellä.

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit