Tilaajalahja - roskaa

4 kommenttia

Eihän noista lehtien kylkiäisitä paljon voi odottaa, mutta kyllä tämä

http://www.otavamedia.fi/web/kampanja/tm_kotisivu

alittaa kaikki odotukset.

Pihtien kärjet harottaa millin, isoveitsi ei leikkaa edes paperia, pieni 'veitsi' ei ole edes terotettu, ruuvarit ovat pyöreitä, eikä viila pysty kynteenkään.Ainoa käyttö on metallinkierrätys. Vaikka lahja hevosen suuhun ei tulisi katsoa, niin parempi olisi olla lähettämättä mitään.Ettei nyt ihan menisi haukkumiseksi, niin pakkauslaatikkoa voi ehkä käyttää johonkin.

  
 • Tilasin kokeeksi pelkän digitilauksen (0 eur). Linkkaamastasi kampanjasivusta saa sen käsityksen, että tästäkin tilauksesta saan tämän laadukkaan tilaajalahjan . Saapas nähdä. ..toivottavasti en saa.  Oikeassa olet; tarpeettoman krääsän tuottamiseen liittyvä toiminta ei ole vastuullisen tuottajan puuhaa.    
 • Onneksi lehteä numerosta 1/85 alkaen tilanneelle ei tuollaisia palkintoja jaeta.

    
 • Erehdyin tilaamaan TM:n puhelinmyyjältä, joka kehui tilaajalahjana ollutta led-työvaloa kovin tehokkaaksi. Todellisuudessa kyseessä oli harvinaisen huono sormiparistoilla toimiva taskulamppu, jossa onnettomat ledit olivat litteän lampun kyljessä.  Säälittävää, että TM jakaa tuollaista roskaa. Ottaisin paljon mieluummin paperisen autokuvaston.

    
 • Avaruusvektori:

  Erehdyin tilaamaan TM:n puhelinmyyjältä, joka kehui tilaajalahjana ollutta led-työvaloa kovin tehokkaaksi. Todellisuudessa kyseessä oli harvinaisen huono sormiparistoilla toimiva taskulamppu, jossa onnettomat ledit olivat litteän lampun kyljessä.

  Säälittävää, että TM jakaa tuollaista roskaa. Ottaisin paljon mieluummin paperisen autokuvaston.
  Sama täällä. Olen viime vuosina ostellut taas saksalaista Autokatalogia, kun TM:n ainoa varteenotettava tilaajalahja pantiin päiviltä. Printattu katalogi on paljon mukavampi käyttää kuin digiversio esimerkiksi silloin, kun haluaa vertailla muutaman automallin samaa ominaisuutta, vaikkapa tavaratilan vetoisuutta litroina tai autojen leveyttä. Kiitos muuten siitä, että TM julkaisi viime numerossaan oikein painetun katsauksen tarjolla olevista uusista automalleista!    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit